Η Pobuca (πρώην SiEBEN) ολοκλήρωσε επιτυχώς τον ριζικό ανασχεδιασμό και την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Super League, της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Σε διάστημα 2 μηνών, η ομάδα της Pobuca κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα άκρως απαιτητικό έργο με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας χρήστη του φίλαθλου κοινού. Για την υλοποίηση  αυτού του σύνθετου project, το τμήμα R&D της Pobuca μελέτησε ενδελεχώς το προφίλ του Έλληνα φιλάθλου και σχεδίασε μια ιστοσελίδα η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες για διαρκή και άμεση πληροφόρηση για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας.

Συγκεκριμένα, στην νέα ιστοσελίδα, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο εύρος στοιχείων όπως στατιστικά της τρέχουσας αλλά και των προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, προφίλ συλλόγων και ποδοσφαιριστών, βαθμολογίες, live αποτελέσματα κλπ. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα φιλοξενείται ξεχωριστή ενότητα για τα πρωταθλήματα υποδομής Κ19, Κ17 και Κ15, ενώ για τους λάτρεις του είδους προσφέρεται και δυνατότητα σύνδεσης με το Fantasy League της διοργάνωσης.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες για ταυτόχρονη υποστήριξη μεγάλου αριθμού επισκεπτών και γρήγορης ενημέρωσης των live αποτελεσμάτων κατά την διάρκεια της αγωνιστικής δράσης, η ομάδα της Pobuca επέλεξε να ενσωματώσει τις κορυφαίες λύσεις Microsoft Azure, Ghost CMS και Nginx αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση της ιστοσελίδας. Σε αυτό το πλαίσιο η ιστοσελίδα είναι σε θέση να υποστηρίξει ταυτόχρονη πρόσβαση περισσότερων των 2,000 χρηστών ενώ τα ζωντανά αποτελέσματα των αγώνων ενημερώνονται σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Η νέα σύγχρονη ιστοσελίδα www.slgr.gr, η οποία είναι ήδη πλήρως λειτουργική τους τελευταίους τρεις μήνες, είναι προϊόν λεπτομερούς μελέτης του σύγχρονου ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο, και μέσω αυτής η Pobuca φιλοδοξεί να αποτελέσει συνεργάτη καινοτομίας και τεχνολογίας για όλες τις αθλητικές διοργανώσεις της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here