Όταν ο Satoshi Nakamoto (ψευδώνυμο) δημιούργησε το 2008 το bitcoin σε καμιά περίπτωση δεν πίστευε ότι η ιδέα του θα είχε τέτοια απήχηση και ότι το γνωστό κρυπτονόμισμα θα κατακτούσε την πρωτιά ανάμεσα στα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα της αγοράς.

Έκτοτε πολλά συνέβησαν, πολλά γράφτηκαν και ίσως πολλά αναμένεται να συμβούν. Ορόσημο για το Bitcoin ήταν τα 19,891 δολάρια το 2017, με τους επενδυτές να συντηρούν έστω και ενδόμυχα ακόμη την ελπίδα ότι το γνωστό κρυπτονόμισμα μπορεί να να βρεθεί σ’ αυτά τα πάλαι ποτέ υψηλά επίπεδα.

Όλες οι αγορές έχουν τους εκατομμυριούχους. Έτσι και το Bitcoin έχει τους δικούς του καθώς επίσης και ένα δισεκατομμυριούχο.

Το top5 των πλούσιων του Bitcoin

5. Νταν Μορχεντ – 200 εκατ. δολάρια

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στην αγορά του bitcoin, Καθώς είναι ο ιδρυτής της Pantera Capital, Καθώς ήταν η πρώτη επένδυση που αφορούσε αποκλειστικά κρυπτονομίσματα. Το Fund έχει επιστρέψει στους επενδυτές του κέρδη πέρι το 24,000%, βοηθώντας στη δημιουργία αρκετών εκατομμυριούχων Bitcoin.

4. Μπάρι Σίλμπερτ – 500 εκατ. δολάρια

Βρίσκεται στη λίστα του Fortune με τους 40 πλουσιότερους και επιτυχημένους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών και ως ιδρυτής και CEO της Digital Currency Group, έχει «μεταμορφώσει» την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αγορά ψηφιακού νομίσματος.

3. Ρότζερ Βερ – 520 εκατ. δολάρια

Είναι  ένας από τους πρώτους επενδυτές στο Bitcoin και βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της δημοφιλούς ιστοσελίδας Bitcoin.com. Το 2014 αποκήρυξε την αμερικάνικη υπηκοότητα του, μετά από κάποια νομικά προβλήματα και 10 μήνες φυλάκισης. Πλέον κινείται με διαβατήριο από τα νησιά Saint Kitts και Nevis.

2. Τάιλερ & Κάμερον Γουινκλεβος – 600 εκατ. δολάρια

Οι δύο πρώην Ολυμπιακοί κωπηλάτες έχουν επενδύσει στον κόσμο του ιντερνετ και των ψηφιακών νομισμάτων

  1. Τιμ Ντρειπερ – 1 δις. δολάρια

Η αξία του χαρτοφυλακίου των επενδύσεων του ξεπερνά σε αξία τα 1 δις. δολάρια. Ως απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας πραγματοποιεί ομιλίες και σεμινάρια καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τις επενδύσεις.

πλ. από The Richest

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτο αποδεικνυει οτι το bitcoin δεν δημιουργηθηκε απο καποιον τυχαιο γιαπωνεζο οπως μας λενε, αλλα απο τη CIA, και καποιοι που ηξεραν ολο το κολπο, αγορασαν και οικονομησαν, γι αυτο ειναι ολοι αμερικανοι. Και μας λενε οτι στην αμερικη ειναι απαγορευμενα τα κρυπτο, η οτι δεν ασχολουνται εκει καθολου, κι ασχολουνται κινεζοι και ρωσοι, παραμυθια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here