Το πλέον σημαντικό συνέδριο για την ψηφιακή τραπεζική, 10th Digital Banking Forum, φιλοξενεί κορυφαία διεθνή στελέχη του κλάδου, τα οποία θα μοιραστούν την εξειδικευμένη γνώση τους και τις καλές τους πρακτικές, με τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν το μέλλον της τραπεζικής και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις και προοπτικές του χώρου.

To 10th Digital Banking Forum διοργανώνεται στις 30 Μαΐου από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η συμμετοχή στo συνέδριο θα είναι εφικτή με φυσική παρουσία στο Divani Caravel και online μέσα από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn.

Σε fireside chat ο κ. Σωκράτης Πλούσας Ιδρυτής και CEO, FUND4ALL (2020) συνομίλησε με τον Δημήτρη Μαλλά, δημοσιογράφο, για τις fintech και τις προσπάθειες ανάπτυξής τους, ως υπηρεσία.

“Βλέπουμε στον χώρο των τραπεζών ότι υπάρχουν συγκεκριμένες δεξιότητες σε μηχανικούς που λείπουν. Έχουμε έλλειψη ειδικοτήτων. Ως εταιρεία επενδύουμε στα skills, δεξιότητες. Έχει σημασία να έχουμε πρόσβαση στους σωστούς μηχανικούς. 

H FUND4ALL είναι εταιρεία από τον χώρο του fintech. Δεν κοιτάμε τίποτα άλλο. Ασχολούμαστε από start ups μέχρι τράπεζες και έχουμε συνεργασία ήδη με δυο από τις συστημικές. Έχουμε πελάτες από τον τομέα του Fintech, αλλά και εκτός τραπεζικού χώρου.

Διαθέτει 4 βασικά προϊόντα:

Team augmentation (σ.σ. Κυρίως τράπεζες)

Project management (σ.σ. Πιο μικρές εταιρείες, κυρίως start ups)

Βuild operate transfer (σ.σ. Δημιουργεί κάτι που δεν είναι στο core business του πελάτη.

Strategy developing (σ.σ. Για retail utilities και εταιρείες που θέλουν να έχουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα γύρω από το Fintech.

“Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της FUND4ALL είναι μακράν η ευελιξία. Μπορούμε να δημιουργούμε ομάδες σε βάθος δυο εβδομάδων. Όσο προχωράμε και έχουμε στρατηγική μας ενδιαφέρει ο πελάτης, όχι τα πολλά project, όσο προχωράμε κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Εμείς δουλεύουμε αμιγώς στον χώρο των skills και το πως θα εξελιξουμε τους ανθρώπους μας. Αρχίζουμε να δημιουργούμε ένα δικό μας πουλ και το εκπαιδεύουμε να μαθαίνει νέες δεξιότητες. Αυτό το process είναι το πιο σημαντικό. Θα κάνουμε fintech και σε non financials” είπε ο κ. Πλούσας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ/PHOTOPRESS Θ&Α ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here