Η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού προκάλεσε πανικό σε βιομηχανίες, ομίλους και αγορές.

Εργοστάσια όπως αυτά της VW και του προμηθευτή της Apple, Foxconn έκλεισαν προσωρινά στην Κίνα, ο “γίγαντας” Ericsson αποφάσισε να αποσυρθεί από την διοργάνωση της μεγαλύτερης έκθεσης ψηφιακών επικοινωνιών και νέων τεχνολογιών διεθνώς, τα χρηματιστήρια στην Κίνα σημείωσαν βουτιά έως και 9%.

Ο κορονοϊός δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την πλατφόρμα Airbnb η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέστειλε τις κρατήσεις της στο Πεκίνο ως τις 29 Φεβρουαρίου καθώς ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κοροναϊό στην Κίνα ξεπέρασε τους 900.

“Υπό το φως του νέου ξεσπάσματος κοροναϊού και των οδηγιών των τοπικών αρχών για τη βιομηχανία βραχυπρόθεσμων μισθώσεων κατά τη διάρκεια αυτής της έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, όλες οι κρατήσεις στο Πεκίνο με τσεκ-ιν από τις 7 Φεβρουαρίου του 2020 ως τις 29 Φεβρουαρίου του 2020 έχουν ανασταλεί”, ανακοίνωσε με μήνυμά της στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η εταιρεία.

Η απόφαση αυτή αφορά μόνο το Πεκίνο, δήλωσε εκπρόσωπος της Airbnb Κίνας, προσθέτοντας ότι η εταιρεία αξιολογεί την κατάσταση και εργάζεται για να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here