Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου βγαίνει για ακόμη μια φορά σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, με επίσπευση της Εθνικής Τράπεζας, το εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών και ελαστικού, ιδιοκτησίας της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Ελληνική Βιομηχανία Πλαστικών και Ελαστικού Αριστόβουλος Γ. Πετζετάκις ΑΕ. 

Η αρχή του τέλους για την «Πετζετάκις» ξεκίνησε στα τέλη του 2010, όταν τα οικονομικά της προβλήματα γίνονταν ολοένα και μεγαλύτερα.

Πρόκειται για ενιαίο ακίνητο (γήπεδο) στην Θήβα (στη θέση Χασάνη Δερβίση) συνολικής εκτάσεως 245.718,49 τμ μετά των επ’ αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων εργοστασίου παραγωγής εύκαμπτων και σκληρών πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, συνολικής επιφάνειας 49.673,73 τμ και συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 47.779,40 τμ και του εμπεπηγμένου βιομηχανικού εξοπλισμού που βρίσκεται εντός και εκτός των κτιρίων, με τον οποίο αποτελούν ενιαία βιομηχανική παραγωγική μονάδα. 

Η Εθνική Τράπεζα μετά από αλλεπάλληλους χωρίς αποτέλεσμα πλειστηριασμούς για το ως άνω ακίνητο (εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών και ελαστικού μετά του μηχανολογικού εξοπλισμού) όρισε αυτή τη φορά τιμή πρώτης προσφοράς το ποσό των 9.260.000 Ευρώ. 

Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα επιχειρεί από τις αρχές του 2017 να πουλήσει μέσω άγονων πλειστηριασμών το εργοστάσιο της Πετζετάκις με αρχικό τίμημα τα 15 εκατ. ευρώ, το οποίο ωστόσο βαίνει συνεχώς μειούμενο καθώς δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον.   

Κατά καιρούς πάντως έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι για το ακίνητο ενδιαφέρεται ο Όμιλος Jumbo, αλλά…

Πηγή: NPLConfidential.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here