Σήμερα η Revolut ανακοίνωσε ότι η μετοχική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για κατόχους Standard & Premium λογαριασμών και στην Κύπρο. Εκτός από την Ελλάδα η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε Κύπρο, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες χώρες να προστίθενται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αρχικά η υπηρεσία αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στους κατόχους Με λογαριασμών, με δυνατότητα αγοραπωλησίας μετοχών 300 Αμερικανικών εταιρειών μέσα από την Ρ εφαρμογή. Σήμερα η Fintech με έδρα το Λονδίνο, προσθέτει επιπλέον 150 Αμερικανικές εταιρείες, όπως Twilio, Worldpay και Groupon. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην κοινότητα της σε αγοραπωλησία μετοχών μέσα από 450 εταιρείες.

Κάτοχοι standard λογαριασμών μπορούν να κάνουν μέχρι και 3 μετοχικές συναλλαγές τον μήνα χωρίς προμήθεια. Κάτοχοι Premium λογαριασμών μπορούν να κάνουν μέχρι και 8 μετοχικές συναλλαγές τον μήνα χωρίς προμήθεια. Κάτοχοι Metal λογαριασμών μπορούν να κάνουν απεριόριστες μετοχικές συναλλαγές τον μήνα χωρίς προμήθεια. Τυχόν αγοραπωλησίες εκτός του μηνιαίου πλάνου θα κοστίζουν μόλις £1 ανά συναλλαγή.

Οι επενδυτές καλούνται συχνά να αγοράζουν τουλάχιστον μία μετοχή σε μια εταιρεία. Αυτό δεν είναι πρόβλημα αν το κόστος μιας μετοχής είναι χαμηλό, αλλά οι μετοχές σε πολλές δημοφιλείς εταιρείες, όπως της Amazon, μπορεί να είναι χίλια δολάρια η κάθε μια. Με κλασματικά μερίδια, οι πελάτες της Revolut μπορούν να αγοράσουν ένα ποσοστό μιας μετοχής μόνο για $ 1, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθούν να κατέχουν ένα κομμάτι της εταιρείας, αν και πολύ μικρότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγοραπωλησίες μετοχών μέσω Revolut πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο στην τρέχουσα αγοραία αξία των μετόχων.

Ο Andre Mohamed, Head of Wealth & Trading της Revolut δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους πρόσβαση στην χρηματιστηριακή αγορά, κάνοντας τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες πιο περιεκτικές, καινοτόμες και προσιτές. Θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας, ανοίγοντας τον δρόμο σε νέες αγορές και προϊόντα στο εγγύς μέλλον “.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here