Σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον της εταιρείας ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά και του ελληνικού λιανεμπορίου, έγιναν χθες στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των μετόχων.

  • Σημαντικότερη ίσως ήταν η διαπίστωση ότι οι Έλληνες έχουν συνηθίσει και επιλέγουν να αγοράζουν μεγάλες λευκές συσκευές, μέσα από το διαδίκτυο, χωρίς επιτόπια έρευνα στο κατάστημα….

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Γεράρδος, ανακοίνωσε τη νέα δομή του διοικητικού συμβουλίου:

  • «Προχωράμε σε νέα περίοδο ανάπτυξης, με ένα νέο ΔΣ, για να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις εταιρικής διακυβέρνησης. Τα νέα προτεινόμενα μέλη του ΔΣ, είναι ο Απόστολος Ταμβακάκης, ο Κώστας Μητρόπουλος, ο Αλέξης Πιλάβιος και η Κατερίνα Βασιλάκη».

Με επενδύσεις σε logistics, για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος συνεχίζει η «ΠΛΑΙΣΙΟ» την πορεία της εντός του 2021.

  • Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο εκτελεστικός πρόεδρος της εισηγμένης, Γιώργος Γεράρδος, στη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων, η «Πλαίσιο» έχει υπογράψει προσύμφωνο με την εταιρεία «Ακρίτας» για την εξαγορά του οικοπέδου και του ακινήτου που η δεύτερη διαθέτει στη Μαγούλα, σε παρακείμενη έκταση από το κέντρο διανομής της πρώτης.

Το τίμημα για την εξαγορά του οικοπέδου, έκτασης 16 στρεμμάτων, και του ακινήτου επιφανείας 6.400 τ.μ. ανέρχεται σε 2,9 εκατ. ευρώ, ενώ μέχρι την τελική συμφωνία υπάρχει μισθωτήριο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, έτσι ώστε η «Πλαίσιο» να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίηση των νέων αυτών εγκαταστάσεων κέντρου διανομής.

  • Με την προσθήκη αυτή, η ΠΛΑΙΣΙΟ θα έχει πλέον αποθηκευτικούς χώρους 50.000 τ.μ. σε συνολική επιφάνεια 100 στρεμμάτων

Όπως σημείωσε ο κ. Γεράρδος, η προτεινόμενη σύνθεση του ΔΣ συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων επιχειρησιακών σχεδίων και στην ενίσχυση των δομών εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρείας Πλαίσιο.

Διευκρίνισε επίσης, ότι στο νέο ΔΣ ο ίδιος θα είναι εκτελεστικός πρόεδρος και ο Κώστας Γεράρδος, διευθύνων σύμβουλος, καθώς ο ρόλος του αντιπροέδρου θα ανατεθεί στον Αποστόλη Ταμβακάκη.

O Απόστολος Ταμβακάκης, τα 4,5 εκατομμύρια και η Obrela Security Industries

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here