Τη διαπραγμάτευση των ομολόγων της Folli Follie σε σταθερή τιμή (flat basis) ζήτησε η UBS μετά την ανακοίνωση της ελληνικής εταιρείας στις 14 Αυγούστου για την επίδοση καταγγελίας εκ μέρους του τίτλου Schuldschein για ποσό ύψους 20 εκατ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η UBS ανέφερε πως η εταιρεία ενημέρωσε τους πιστωτές της για πιστωτικό γεγονός (event of default) στο ομόλογο σε ελβετικό φράγκο, ύψους 150 εκατ. και λήξεως 2021.

Όπως μεταδίδει το Bussinesswire σε ανακοίνωσή της η UBS δηλώνει ότι έλαβε ειδοποίηση από τον εγγυητή των ομολόγων ως αντιπρόσωπος των κατόχων του ομολόγου ύψους 150 εκατ. ευρώ με κουπόνι 3,5% και λήξη το 2021 σε ελβετικό φράγκο από την Folli Follie ότι γεγονός «επιδίωξης πτώχευσης» έχει συμβεί και βρίσκεται σε εξέλιξη, με βάση όρους του ομολόγου.

Όπως αναφέρει ο οίκος ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από την ελληνική πλευρά και εξετάζει την κατάσταση. Ωστόσο δεδομένου ότι τα ομόλογα είναι εισηγμένα στο ελβετικό χρηματιστήριο ως «άμεσο μέτρο» ζητήθηκε από το SIX Swiss Exchange Ltd να τελούν οι τίτλοι υπό διαπραγμάτευση σε σταθερή τιμή (flat basis).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here