Η Performance Technologies ανακοινώνει πως απέκτησε την Gold Cloud Platform πιστοποίηση από την Microsoft.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση καθιστά την Performance έναν από τους πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες της Microsoft στην υλοποίηση υπηρεσιών cloud και αποδεικνύει την ικανότητα της να υποστηρίζει και να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της για τη μετάβαση τους στο cloud.

«Η Performance αποτελεί για περισσότερες από δύο δεκαετίες αξιόπιστο συνεργάτη για μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρίες σε Ελλάδα. Στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό τους και στις επενδύσεις τους στο Cloud. Η Gold πιστοποίηση της Performance στο Cloud Platform Competency έρχεται ως αναγνώριση της εμπειρίας μας στην παροχή cloud services» ανέφερε ο Κώστας Χρονόπουλος, Cloud Business Unit Director της Performance Technologies.

Από τη μεριά της Microsoft, ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Commercial Partners Director για  Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Με την επίτευξη του Microsoft Gold Cloud Competency, η Performance επιδεικνύει βαθιά τεχνογνωσία και δέσμευση που την τοποθετεί ανάμεσα στους πλέον καταρτισμένους του οικοσυστήματος των συνεργατών μας. Η επάρκεια της Performance στις Cloud τεχνολογίες της Microsoft είναι καθοριστική για να βοηθήσει τους πελάτες της να συνεχίσουν να καινοτομούν και να μετασχηματίζονται ψηφιακά, με την αξιοπιστία και ασφάλεια του Microsoft Azure.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here