Με απόλυτο σεβασμό στις απαιτήσεις των νέων συνθηκών λόγω COVID-19, το ξενοδοχείο μας, αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε επιτυχώς με το πρότυπο COVID-SHIELD principal της TUV AUSTRIA HELLAS.

Η πιστοποίηση αυτή, επιβεβαιώνει ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχει προβεί σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες, έτσι ώστε να παρέχει τις βραβευμένες υπηρεσίες του, με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στους επισκέπτες του.

Προτεραιότητα μας επίσης είναι η ασφάλεια των εργαζομένων μας, τηρώντας ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες για την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια πολυτελής διαφυγή από τη δύσκολη καθημερινότητα, μειώνοντας τους κινδύνους λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες μας που μας τιμούν κάθε χρόνο με την προτίμησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ενέργειες που έχει προβεί το ξενοδοχείο μας καθώς και για κρατήσεις επισκεφτείτε το www.ogb.gr ή απευθυνθείτε στο 26230 95999.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here