Η μαρίνα Αθηνών, στην περιοχή του Νέου Φαλήρου Αττικής, πιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιθεώρησε και εν συνεχεία πιστοποίησε την μαρίνα Αθηνών, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 και με πεδίο εφαρμογής την Εκμετάλλευση και Λειτουργία Τουριστικού Λιμένα.

   Η απονομή των πιστοποιητικών πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση εντός της μαρίνας Αθηνών, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και της μαρίνας Αθηνών, ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

   Μέσω της πιστοποίησης από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), η υποδειγματική λειτουργία και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της μαρίνας Αθηνών πιστοποιήθηκαν κατά ISO 9001:2015, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις γι’ αυτό το μοντέλο του θαλάσσιου τουρισμού που αναπτύσσεται ραγδαία, ενώ αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών υψηλής αγοραστικής δύναμης, όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

   Σημειώνεται ότι η μαρίνα Αθηνών, πέραν των συμβατικών σκαφών, εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού mega και super yacht. Η μαρίνα Αθηνών έχει συνολική χωρητικότητα 130 σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους από 50 έως και 130 μέτρων. Βρίσκεται στον Φαληρικό όρμο, το παραθαλάσσιο μέτωπο της Αθήνας, και απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

   Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η μαρίνα Αθηνών είναι το ιδανικό λιμάνι εκκίνησης για εξορμήσεις σε πάνω από 3.000 ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα προσφέρει 24ωρη υπηρεσία ασφάλειας, έλεγχο στα σημεία εισόδου/εξόδου, καθώς και ήσυχο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την προστασία της ιδιωτικής ζωής των ιδιοκτητών και των VIP καλεσμένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here