Ένα αρχιτεκτονικό τοπόσημο, στην αφετηρία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην καρδιά του μεγαλύτερου επιβατικού λιμανιού της Ευρώπης, που αντιπροσωπεύει τις πιο καινοτόμες, τελευταίας τεχνολογίας «πράσινες» πρακτικές. Πέρα από τα όρια, πέρα από την καινοτομία, πέρα από τη βιωσιμότητα και έτοιμο να σας υποδεχθεί τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο Piraeus Tower βρίσκεται σε φάη υλοποίησης και πρόσφατα υπογράφηκε μεταξύ της PIRAEUS TOWER Α.Ε. και της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. η σύμβαση για τη Β’ φάση των Οικοδομικών και Η/Μ εργασιών αποπεράτωσης κοινόχρηστων εγκαταστάσεων, υπογείων, δώματος και περιβάλλοντα χώρου του Πύργου Πειραιά.

Ο Πύργος του Πειραιά διαθέτει 22 ορόφους και ύψος 88μ. και με την ολοκλήρωση των έργων θα αποτελεί τον πρώτο ψηφιακό και βιοκλιματικό ουρανοξύστης της Ελλάδας που θα λάβει την ανώτατη πιστοποίηση Platinum, κατά το διεθνές πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design).

Το έργο προορίζεται για χρήση γραφείων, εμπορικών καταστημάτων και χώρωνεστίασης σε συνολική δομημένη επιφάνεια 34.623,74 τ.μ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here