Πιο δυνατά μπαίνει η Google στο κομμάτι των ταξιδίων και των διακοπών, επιχειρώντας να αποσπάσει μερίδιο από μία αγορά με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Η εταιρεία παρέχει νέα εργαλεία μέσα από τα GoogleMaps, τη γνωστή εφαρμογή με τους χάρτες, τα οποία απλοποιούν κάθε βήμα του ταξιδιού του χρήστη – από το να τον ξεναγήσουν σε μια πόλη που δεν έχει επισκεφθεί ξανά, μέχρι να τον βοηθήσουν να ξαναζήσει βήμα-βήμα την εμπειρία, όταν θα έχει επιστρέψει στο σπίτι.

Ενδεικτικά:

  • Πλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα GoogleMaps για να έχετε συγκεντρωμένες σε ένα σημείο όλες τις πτήσεις και τις κρατήσεις σας σε ξενοδοχεία – κάτι που είναι πραγματικά σωτήριο όταν κάνετε checkin στο αεροδρόμιο ή όταν κινείστε προς το επόμενο ξενοδοχείο στον προορισμό σας.
  • Επιπλέον, το να εξερευνά κάποιος μια άγνωστη πόλη περπατώντας, είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γνωρίσει τις ομορφιές και τους ήχους της. Είναι δύσκολο όμως να ξέρει ποια κατεύθυνση να διαλέξει και προς τα πού να πάει.
  • Με την υπηρεσία LiveView, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Επαυξημένη Πραγματικότητα (AugmentedReality – AR) για να καταλάβετε πώς πρέπει να κινηθείτε. Πινακίδες και βέλη είναι τοποθετημένα στα πραγματικά σημεία του χάρτη για να σας καθοδηγήσουν σωστά και να σας δείξουν το δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Google.

Η εταιρεία παρέχει μέσα από τα GoogleMaps και την υπηρεσία YourMatch για εστιατόρια, χρόνο αναμονής, κρατήσεις  κ.τ.λ. ενώ αν ο χρήστης αποφασίσει να ενεργοποιήσει τη ρύθμιση Location History, μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί την ενημερωμένη έκδοση του Timeline, ώστε να είναι πολύ εύκολο να θυμηθεί μέρη και εμπειρίες και όλα τα σημεία που επισκεφτήκε σε μια ξένη χώρα ή πόλη – ακόμα και να τα ψάξει ανά κατηγορία, όπως εστιατόρια, καταστήματα, αξιοθέατα, ξενοδοχεία και αεροδρόμια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here