Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού και την Ολλανδία, το comparethemarket.com έχει συντάξει μια λίστα με τα 10 κορυφαία σιντριβάνια με τα περισσότερα Instagram posts σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα 10 κορυφαία σιντριβάνια στο Instagram είναι τα εξής:

Όνομα Τοποθεσία Hashtag Αριθμός Instagram δημ.*
Trevi Fountain Ρώμη #trevifountain 590,869
Jet d’Eau Γενεύη #jetdeau 145,647
Cascada del Parc de la Ciutadella Βαρκελώνη #parcdelaciutadella 109,382
Fontana dei Quattro Fiumi Ρώμη #fontanadeiquattrofiumi 28,031
Palais Longchamp Μασσαλία #palaislongchamp 23,475
Sebilj fountain Σαράγεβο #sebilj 21,811
Neptunbrunnen Βερολίνο #neptunbrunnen 16,599
Triton Fountain Βαλέτα #tritonfountain 10,442
Swarovski Kristallwelten Wattens, Αυστρία #swarovskikristallwelten** 10,052
Neptune’s Fountain Γκντανσκ, Πολωνία #neptunefountain 7,931

 

Τα 10 κορυφαία σιντριβάνια με τις περισσότερες Instagram δημοσιεύσεις βρίσκονται στην Ευρώπη, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στην κλασική αρχιτεκτονική.

Στην κορυφή βρίσκεται η Φοντάνα ντι Τρέβι, που βρίσκεται στην περιοχή Quirinale. Το εμβληματικό σιντριβάνι είναι αγαπημένο σημείο για επιδείξεις μόδας και ρομαντικές φωτογραφίσεις γάμου. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το #trevifountain έχει λάβει σχεδόν 600.000 δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Jet d’Eau στη Γενεύη, ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα αυτής της πόλης. Με τη μοναδική του κατασκευή που έχει βοηθήσει να αποκτήσει το διεθνές κύρος του, το #jetdeau έχει σχεδόν 150.000 αναρτήσεις στο Instagram που δείχνουν την ομορφιά του

Με 418 δημοσιεύσεις στο Instagram το εμβληματικό σιντριβάνι του Ηρακλείου με τα 4 λιοντάρια (γνωστό και ως Κρήνη των Λεόντων) βρίσκεται στην 26η θέση ξεπερνώντας το διάσημο σιντριβάνι της Trafalgar Square στον Λονδίνο (28η θέση)!

Ο Alex Hasty, Διευθυντής στο comparethemarket.com, σχολιάζει:
«Όταν ταξιδεύετε σε πολυσύχναστα τουριστικά σημεία, όπως σιντριβάνια, εάν μεταφέρετε αντικείμενα όπως χρήματα ή μια ακριβή κάμερα, είναι σημαντικό να έχετε το σωστό επίπεδο ταξιδιωτικής ασφάλισης που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Κάνοντάς το αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξασφάλιση ψυχικής ηρεμίας σε περίπτωση που συμβεί το χειρότερο, όπως π.χ. να πέσετε θύμα κλοπής ή να χάσετε τα αντικειμενά σας.»

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μελέτη και για συμβουλές σχετικά με τα ταξίδια στο εξωτερικό, επισκεφθείτε: https://www.comparethemarket.com/travel-insurance/content/most-instagrammable-fountains/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here