Η πανδημία ανέδειξε την αξία του συστήματος υγείας, φωτίζοντας όμως τις εγγενείς αδυναμίες και τα κενά στη διοίκηση, οργάνωση και αποτελεσματικότητά του. Σήμερα, είναι επίκαιρο όσο ποτέ το αίτημα για μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των υπηρεσιών υγείας και του επιπέδου υγείας των Ελλήνων πολιτών.

Η αναγκαία αυτή μεταρρύθμιση του ΕΣΥ θα βρεθεί στο επίκεντρο του Pharma and Health Conference 2021, το οποίο διοργανώνεται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με τον ενημερωτικό ιστότοπο υγείας www.virus.com.gr και το περιοδικό πολιτικής της υγείας Pharma & Health Business, με ημερομηνία διεξαγωγής την 15η Ιουλίου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και φέτος online, μέσα από την LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο ιατρικός συντάκτης και διευθυντής σύνταξης του Pharma & Health Business και του virus.com.gr, κος Αιμίλιος Νεγκής.

Στις εργασίες του θα πάρουν μέρος η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, εκπρόσωποι της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, στελέχη ΥΠΕ και νοσοκομείων, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών, επιφανείς ιατροί και ερευνητές, δημοσιογράφοι, στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων και εταιρειών ιατρικής τεχνολογίας. H θεματολογία του Pharma and Health Conference 2021 περιλαμβάνει 4 στρογγυλά τραπέζια:

1. Σχέδιο Ανάκαμψης Ελλάδα 2.0 στην Υγεία

· Clawback

· Ψηφιοποίηση στην Υγεία

· Έργα εκσυγχρονισμού

2. Χρηματοδότηση συστήματος υγείας: Ο μεγάλος ασθενής

· ΕΟΠΥΥ: Μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του;

· Η εμπλοκή της ιδιωτικής ασφάλισης

· Πώς μπορούν να αυξηθούν οι δημόσιες δαπάνες

· Η ευκαιρία από την εφαρμογή του συστήματος DRG’s

3. Αναδιοργάνωση συστήματος υγείας

· Η ποιότητα των υπηρεσιών υγείας στο επίκεντρο

· Ποιες αλλαγές είναι αναγκαίες στο νοσοκομειακό χάρτη;

· Έργα ΣΔΙΤ στην υγεία

· Σύστημα προμηθειών ΕΣΥ

4. Δίκτυα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας: Προοπτικές – προκλήσεις

· Τοπικές Μονάδες Υγείας: Ποιο το μέλλον τους;

· Εφαρμογή του θεσμού του οικογενειακού γιατρού

· Συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα

· Σύστημα Gatekeeping

· Υλοποίηση προγράμματος «Σπύρος Δοξιάδης»

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/pharma-amp-health-conference-2021-dilosi-symmetochis/ .

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/pharma-amp-health-conference-2021/ , καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

Pharma & Health Conference 2021, 15 Ιουλίου 2021, LiveOn Digital Event

Για περισσότερες πληροφορίες:

κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP, τηλ. 6937 252 420, e-mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here