Σήμερα ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα 6μηνου η Motor Oil, μεθαύριο η HelleniQ Energy με την αγορά να αποκτά σαφέστερη εικόνα για το πως διαμορφώνεται η τάση στην διύλιση αλλά κυρίως στις νέες core δραστηριότητες που έχουν στραφεί οι δύο όμιλοι.
Ενέργεια, ΑΠΕ, “πράσινη μετάβαση” και επιπρόσθετα παραχωρήσεις για τη Μotor Oil Hellas, που συν τω χρόνω θα φανεί εάν θα απο-επενδύσει από  την Optima Bank εν όψει της δημόσιας εγγραφής-εισαγωγή της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Με σημαντική άνοδο χθες η μετοχή της Μotor Oil Hellas σε συνέχεια αγορών που είχαν ξεκινήσει από τα χαμηλά Πέμπτης – Παρασκευής (22,20€) έως τα 23,44  ευρώ.

Μάλιστα η διοίκηση ανακοίνωσε χθες αλλαγές στην διοικητική δομή του ομίλου (ο Μάνος Χρηστέας- Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Εμπορικών Θυγατρικών στη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών, ο Λουκάς Τριπελόπουλος– Διευθυντής Διαχείρισης Διαθεσίμων & Τραπεζικών Σχέσεων στη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Εμπορικών Θυγατρικών).

  • Ο Πέτρος Τζαννετάκης παραμένει αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Chief Financial Officer του Ομίλου.

Στην HelleniQ Energy πέραν της ανακοίνωσης των μεγεθών 6μηνου, η διοίκηση επισπεύδει την διαδικασία για την διάθεση σημαντικού μειοψηφικού ποσοστού, με την ρύθμιση που ψηφίστηκε για διάθεση μετοχών από το ΤΑΙΠΕΔ να ανοίγει (και τυπικά) τον δρόμο για το placement.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here