Το 2020 ανατέλλει με κεκτημένη ταχύτητα για περισσότερα και σημαντικότερα

To 2019 αποτέλεσε χρονιά σταθμό για την Gizelis Robotics. Δεν ήταν μόνο οι νέες μοναδικές συνεργασίες, ούτε το γεγονός ότι άνοιξε το σπίτι της στο πλαίσιο του Open House Athens. Ήταν και το γεγονός πως οι άνθρωποι της εταιρείας συνέχισαν να είναι προσηλωμένοι στις εξαγωγές, να γίνονται αποδέκτες της ψήφου εμπιστοσύνης από τις αγορές αλλά και σημαντικές διακρίσεις. Όλα αυτά, με λίγα λόγια συνοψίζονται στην αρχή του ιδρυτή της Gizelis Robotics ότι «δεν γίνεται, το δεν γίνεται».

Νέες, μοναδικές συνεργασίες

Η Gizelis Robotics ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της FoodTech 2019, την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την MIR (Mobile Industrial Robots). Η MIR είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία ανάπτυξης ρομποτικών αυτοκινούμενων οχημάτων (βιομηχανικής παραγωγής). Η ενσωμάτωση της νέας αυτής τεχνολογίας, με συνεργατικά (collaborative) ρομπότ στη βιομηχανική παραγωγή, προσφέρει ευελιξία, καθώς και αποτελεσματική και αυτοματοποιημένη διακίνηση αγαθών μεταξύ των χώρων ενός εργοστασίου, χωρίς να απαιτείται η χρήση προσωπικού. Οι εξειδικευμένοι χρήστες της Gizelis Robotics διαθέτουν εκπαίδευση και τεχνογνωσία, ώστε να απαντήσουν στις άμεσες ανάγκες της αγοράς.

 Άνοιξαν το σπίτι τους

Η εταιρεία άνοιξε το εργοστάσιό της στο Σχηματάρι από τις 29/11 μέχρι και την 1/12 για να παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία, το INDUSTRY 4.0 ROBOTICSSHOW. Συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία της, σας κάλεσε στο «σπίτι της» για να σας παρουσιάσει μια μοναδική εμπειρία ρομποτικών συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσεται στην Ελλάδα. «Ζήσαμε μαζί μια μοναδική ρομποτική εμπειρία!» αναφέρει η εταιρεία.

Προσηλωμένοι στις εξαγωγές

Η εταιρεία GIZELIS ROBOTICS ιδρύθηκε για να προσφέρει στην Παγκόσμια Βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Αποτελεί τη νεότερη εταιρεία του ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής της.

Ψήφο εμπιστοσύνης από τις αγορές

Η GIZELIS ROBOTICS ABEE και ο διεθνής επενδυτικός οίκος Brookstreet Equity Partners LLP υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας, που συνδυάζει την χρηματοοικονομική και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet και στόχο έχει την διεθνή ανάπτυξη της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Με έμφαση στα νέα δεδομένα που ορίζει το πλαίσιο του Industry 4.0 και του Smart Factory, η συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας στρατηγικής εξωστρεφούς ανάπτυξης της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Οι δυο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την προώθηση και την διεύρυνση  των ρομποτικών λύσεων της GizelisRobotics σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 Σημαντικές Διακρίσεις και Κοινωνική Ευθύνη

Χρυσό βραβείο απέσπασε η Gizelis Robotics, η κορυφαία εταιρεία ρομποτικής τεχνολογίας, στα Manufacturing Excellence Awards 2019, τα βραβεία της ελληνικής βιομηχανίας. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν και τα Diamonds of Greek Economy, αλλά και το Innovation Award στα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ 2019» του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ).

Συγκεκριμένα, η Gizelis Robotics διακρίθηκε στην ενότητα Καινοτομία και νέες Τεχνολογίες και ειδικότερα στην κατηγορία Smart Factory, που αναγνωρίζει τις νέες, ευέλικτες πρακτικές παραγωγής που υλοποιούνται σε ‘έξυπνα’ εργοστάσια και στόχο έχουν να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές τους, στα νέα δεδομένα που φέρνει το Industry 4.0. Και η εταιρεία με τη σειρά της στηρίζει την  εθνική ομάδα ρομποτικής First Global Challenge Team Greece στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

 Δεν γίνεται, το «δεν γίνεται»!

Στην Gizelis Robotics το ‘δεν γίνεται’, δεν υπάρχει. Είμαστε καθημερινά  δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας, στην εκπαίδευση των ανθρώπων μας και στην τεχνολογική καινοτομία που χαρακτηρίζει την εργασία μας. Είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών μας, τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά που αποτελεί στρατηγικό μας στόχο. Η επένδυση σε ρομποτική τεχνολογία και η εστίαση στην καινοτομία αποτελούν τους βασικούς στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας μας εντός και εκτός συνόρων’.

Και αφού μοιραστήκαμε μαζί σας τις χαρές του 2019 και τις προσδοκίες του 2020, σας ευχόμαστε τις καλύτερες ευχές για μια χρονιά καλύτερη από κάθε προηγούμενο, αναφέρει η εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here