σχόλιο του Γιάννη Κανταρτζή

Το future του S&P 500 υποχώρησε αισθητά χθες στο κατώτατο σημείο του κυμαινόμενου καναλιού που έχουμε σχεδιάσει σε ένα διάγραμμα 60 λεπτών, που λειτούργησε πλήρως.

Περισσότερο από 7% έπεσε στη χθεσινή συνεδρίαση και σήμερα φαίνεται ότι έχουμε μια ισχυρή ανάκαμψη περίπου στο 3% πριν από το ευρωπαϊκό άνοιγμα.

Μετά από ημέρες πτώσης όπως χθες, είναι φυσιολογικό να βλέπουμε σημαντικά σημεία ανάκαμψης, όπως αυτό που φαίνεται ότι θα έχουμε σήμερα στο άνοιγμά μας, ωστόσο η τάση είναι μέτρια και το κατώτερο κανάλι εξακολουθεί να λειτουργεί. Μέχρι να υπερβεί την περιοχή 2.950 / 3.050 μονάδων, οι προοπτικές θα παραμένουν «φτωχές».

Χθες αναφέραμε ότι η αγορά θα μπορούσε να βρεθεί στο κατώτερο τμήμα του καναλιού, στις 2.700 μονάδες και αυτό αποδείχθηκε ακριβές, καθώς σταμάτησε εκεί, γι’ αυτό και τώρα έχει περιοριστεί η διακύμανση του future του S&P 500 μεταξύ των 2.700 μονάδων (ως σημείου στήριξης) και των 3.000 μονάδων περίπου, ως σημείου αντίστασης.

Πρόκειται για στιγμές μεγάλης μεταβλητότητας, ταχύτητας και εύρους, οπότε στην K8 πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να είστε προσεκτικοί και να μείνετε εκτός αγοράς, περιμένοντας μόνο κάποια ενδοημερήσια ευκαιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here