Επενδυτικά σχέδια από 118 επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας στους τομείς του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών, χρηματοδοτούνται από τους ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ύστερα από απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Οι επιχειρήσεις εντάχθηκαν στη δράση “Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών” και ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης είναι 9.879.441,22 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της δράσης, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ο εκσυγχρονισμός της οργανωτικής και επιχειρησιακής λειτουργίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας στους δυο τομείς, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με αξιώσεις στις απαιτήσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

“Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των επιχειρήσεων, καθώς η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, οι νέες επενδύσεις, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι κορυφαία προτεραιότητά μας. Υλοποιούμε όλες τις δράσεις ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με προτεραιότητα, με διαφάνεια και με ταχύτητα, δίνοντας ώθηση στο επιχειρείν και βάζοντας σταδιακά την Κεντρική Μακεδονία στις ράγες της ανάπτυξης”, τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here