Πάσες ασίστ, ηγεσία και coaching, βουνοκορφές και αδρεναλίνη στο κατακόρυφο, λαμπρές ιδέες και παγκόσμιες αγορές στις νέες τεχνολογίες, όλα αυτά συνυπήρξαν σε μια ακόμη βραδιά – εμπειρία του Club UTILE DULCI, με θέα το Μικρολίμανο και την Ακρόπολη, στο φιλόξενο Varoulko Seaside.

Προσθέστε σε αυτά και ένα εντυπωσιακό γαστρονομικό μενού και εκπληκτικά ελληνικά και ιταλικά κρασιά και θα έχετε την πλήρη εικόνα μιας βραδιάς που συνδύασε με απόλυτη αρμονία το «τερπνό μετά του ωφελίμου» (utile dulci, στα λατινικά).

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, η αλπινίστρια Χριστίνα Φλαμπούρη και ο Ιδρυτής και CEO της BEAT, Νίκος Δρανδάκης, μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τα διδάγματα που αποκόμισαν στις διαδρομές τους, σε μια βραδιά με θέμα: Achievements beyond limits, δίνοντας το έναυσμα για εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα Μέλη του Club UTILE DULCI, του μοναδικού business, food and wine Club στην Ελλάδα.

Club UTILE DULCI, ACHIEVEMENTS BEYOND LIMITS. Eστιατόριο Βαρούλκο 05/02/2020

Την αυλαία άνοιξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος ταξίδεψε νοερώς τα Μέλη του Club στα μεγάλα ορόσημα της αθλητικής του διαδρομής, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές και, κυρίως, τα διδάγματα από τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες. Σε μια ελεγεία, κυριολεκτικώς, της σεμνότητας και της ομαδικότητας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε με τον δικό του γλαφυρό τρόπο: «Όταν γεννιόμαστε, έχουμε ένα «μικρό ανθρωπάκι» μέσα μας, το οποίο μας εμποδίζει να κάνουμε πράγματα. Αυτό, ακριβώς, το «μικρό ανθρωπάκι» πρέπει να καταπολεμούμε καθημερινά, και έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά».

Club UTILE DULCI, ACHIEVEMENTS BEYOND LIMITS. Eστιατόριο Βαρούλκο 05/02/2020

 Τη σκυτάλη παρέλαβε, στη συνέχεια, η αλπινίστρια Χριστίνα Φλαμπούρη, η οποία μοιράστηκε με τους παριστάμενους τις εμπειρίες της από το μοναδικό της κατόρθωμα, να είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει πετύχει το πρότζεκτ “7 Summits”. «Αξίζει πάντοτε να βάζεις ως στόχο την ψηλότερη κορυφή», είπε η Χριστίνα Φλαμπούρη, για να τονίσει: «Ακόμη και αν δεν τα καταφέρεις τελικά, θα έχεις πετύχει να δεις τη θέα πάνω από τα σύννεφα».

Club UTILE DULCI, ACHIEVEMENTS BEYOND LIMITS. Eστιατόριο Βαρούλκο 05/02/2020

Η σειρά των ομιλιών ολοκληρώθηκε με τον Ιδρυτή και CEO της BEAT, Νίκο Δρανδάκη, ο οποίος περιέγραψε τη διαδρομή της BEAT, από τη γέννηση της ιδέας έως την υλοποίησή της σήμερα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος. «Κάθε μέρα αφιερώνω το 80% του χρόνου μου στο πώς να φέρω τα καλύτερα μυαλά στην Ελλάδα. Αν το καταφέρουμε αυτό, να μπολιάσουμε δηλαδή αυτά τα ταλέντα με το πηγαίο ελληνικό ταλέντο, τότε η χώρα μπορεί πραγματικά να ανθίσει», για να καταλήξει με τη διατύπωση του οράματός του για τα επόμενα χρόνια: «Θέλω να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον Κόσμο, με έδρα την Ευρώπη!».

 Οι βραδιές του Club UTILE DULCI έχουν, ωστόσο, και την «τερπνή» τους πλευρά. Ο σεφ του Varoulko Seaside, Γιάννης Παρίκος, ετοίμασε ένα εντυπωσιακό γαστρονομικό μενού, ενώ ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης (Master of Wine) πάτησε κυριολεκτικώς γκάζι, φέρνοντας δύο σπουδαίους οινοποιούς και, κυρίως, μερικές από τις καλύτερες ετικέτες τους, τον Boffa Cesare, του εμβληματικού και φημισμένου οινοποιείου του Πιεμόντε, Pio Cesare, και τον Περικλή Τάτση, με τα εκλεκτά φυσικά και βιοδυναμικά κρασιά από τη ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here