Την Μ. Τρίτη, εθελοντές της εταιρείας βρέθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου και προσέφεραν πασχαλινά καλάθια με εορταστικά τρόφιμα και γλυκά σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη

Την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, η AVIN διοργάνωσε μαζί με την Ithaca, την Μη-Κερδοσκοπική Οργάνωση που επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σε άστεγους και ευάλωτους, την πρωτοβουλία «Πάσχα για όλους» στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, εθελοντές εργαζόμενοι της AVIN βρέθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου και προσέφεραν Πασχαλινά Καλάθια με γιορτινά τρόφιμα και γλυκίσματα (πασχαλινά αυγά, τσουρέκι, κουλούρια, σοκολατένια γλυκά) σε συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη συνεχή προσπάθεια της Ithaca να προσφέρει χαρά, συντροφιά, αξιοπρέπεια και αγάπη στους συνανθρώπους μας που διαβιούν στον δρόμο ή σε επισφαλείς συνθήκες και σε οικογένειες σε ευαλωτότητα.

Η AVIN, που στηρίζει ήδη το έργο της Ithaca προσφέροντας τις ετήσιες ανάγκες του Οργανισμού σε καύσιμα, συμμετείχε ενεργά και σε αυτή την πρωτοβουλία με τους εθελοντές εργαζόμενους της επί τόπου, συνεργαζόμενους με την έμπειρη Ομάδα της Ithaca. Η συνεργασία αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για το προσωπικό της AVIN να εμπλακεί με ουσιαστικό τρόπο στην σταθερή κοινωνική προσφορά της εταιρείας και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, κ. Γιάννης Ραπτάκης, δήλωσε για την πρωτοβουλία: «Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με την Ithaca σε μία ακόμη πρωτοβουλία. Οι εθελοντές μας βρέθηκαν στην πλατεία Κουμουνδούρου για να μοιράσουν πασχαλινά καλάθια γεμάτα με γιορτινά τρόφιμα και γλυκά, προσφέροντας αλληλεγγύη και συντροφιά σε όλους όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις ημέρες. Ως εταιρεία, πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν αξιοπρέπεια, αγάπη και υποστήριξη και είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Ithaca προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε ότι η συμμετοχή μας σε αυτή τη δράση θα εμπνεύσει και άλλους να συμμετάσχουν μαζί μας για να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των συμπολιτών μας».