Η Meta πέρυσι, ξεκίνησε την απλοποίηση των βίντεο στο Instagram, συγχωνεύοντας το Feed Video και το IGTV σε μια μορφή – το Instagram Video – για να διευκολυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η δημιουργία και η εύρεση των βίντεο που αγαπάτε να παρακολουθείτε. Σήμερα, συνεχίζονται οι προσπάθειές για απλούστευση, δημιουργώντας όλα τα βίντεο μέσω του Instagram Reels.

Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες εβδομάδες, οι αναρτήσεις βίντεο κάτω των 15 λεπτών θα έχουν πλέον τα δημιουργικά εργαλεία του Reels. Θα έχετε μια καρτέλα στο προφίλ σας για την αποθήκευση όλων των βίντεό σας και τα Reels που είναι δημόσια, διάρκειας κάτω των 90 δευτερολέπτων θα συνεχίσουν να είναι κατάλληλα για να τα προτείνουν περισσότερα άτομα στο Instagram. To Instagram θα συνεχίσει να εργάζεται τόσο σε τοπικές όσο και σε παγκόσμιες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να φέρει τη μουσική βιβλιοθήκη στους χρήστες της αγοράς, πέραν από τα Reels.

Το Instagram εισάγει επίσης μια σειρά από νέα εργαλεία, όπως το Remix, για να βελτιώσει την αφήγηση κατά τη συνεργασία με δημιουργούς και φίλους, όπως το Remix για φωτογραφίες (προσεχώς) και νέες διατάξεις Remix (πράσινη οθόνη, οριζόντια ή κάθετη διαχωρισμένη οθόνη ή εικόνα σε προβολή αντίδρασης εικόνας). Επιπλέον, γίνεται πιο εύκολη η πρόσβαση και η ανακάλυψη των Πρότυπων, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα Reels με σύμβολα κράτησης θέσης ήχου και κλιπ και απλά να προσθέτετε τις δικές σας φωτογραφίες ή βίντεο κλιπ.

Το βίντεο είναι ένα τεράστιο μέρος του γιατί οι άνθρωποι απολαμβάνουν το Instagram, η κοινότητα των δημιουργών το χρησιμοποιεί για να εκφραστεί, να συνεργαστεί με άλλους και να συνδεθεί με τους ακόλουθούς του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες λειτουργίες Reels, μπορείτε να μεταβείτε στην ανάρτηση ιστολογίου ΕΔΩ και να βρείτε στοιχεία φωτογραφιών που είναι διαθέσιμα ΕΔΩ (με την ευγενική χορηγία της Meta).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here