Η 7η Ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη γραφική Ξάνθη το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, με πρόσκληση του Μέλους της «Απόστολος Παπαδόπουλος – Meat Company», επιδιώκοντας να ενισχύσει και να διευρύνει συγχρόνως το αποτύπωμά της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοένα και αυξανόμενη ένταξη νέων Μελών στην Πρωτοβουλία και τη σύμπραξή τους για την ανάδειξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας, η ατζέντα της 7ης Ολομέλειας στηρίχθηκε στο ρόλο και στις δράσεις της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με στόχο το Δημόσιο Διάλογο, τις Συνέργειες των Μελών εντός και εκτός συνόρων αλλά και τις ενέργειες για την αναγνωρισιμότητα του σήματος της κοινότητας στο καταναλωτικό κοινό.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κλειστή 7η Ολομέλεια των Μελών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό κτίριο «Αρχοντικό Χατζιδάκι».

Στην Ανοιχτή εκδήλωση της 7ης Ολομέλειας που ακολούθησε στο ξενοδοχείο 1000 Colors,  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του οράματος και των δράσεων της Πρωτοβουλίας ενώ έγινε και απονομή των πιστοποιήσεων στα 5 νέα Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Το «παρών» εκτός από τα Μέλη έδωσαν ο Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης, Δήμαρχος Ξάνθης, ο Εμμανουήλ Ι. Φανουράκης,  Αντιδήμαρχος Ξάνθης, η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, επιχειρηματίες από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τα Μέλη μαζί με τις οικογένειές τους ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, στο λαογραφικό μουσείο της περιοχής και πραγματοποίησαν επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των Μελών “Απ. Παπαδόπουλος MEAT COMPANY” στην Ξάνθη καθώς και στην εταιρεία “Μύλοι Θράκης” στην Αλεξανδρούπολη.

Επιπλέον, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει δυναμικά το έργο της μέσα από τις αδιάκοπες προσπάθειές της με στόχο αφενός την ενίσχυση της «φωνής» της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και αφετέρου  την ανάδειξη της υπεραξίας των Ελληνικών προϊόντων της για την Ελληνική Οικονομία.