Μια νέα αμοιβαία επικερδής συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα στην Performance Shipping, συμφερόντων της Αλίκης Παληού και της Latsco Shipping συμφερόντων Πάρι Κασιδόκωστα. 

Η εισηγμένη στον Nasdaq Performance Shipping εξαγόρασε από το Latsco Shipping ένα δεξαμενόπλοιο μεταφοράς πετρελαιοειδών μεγέθους LR2 aframax. Η Latsco είχε αποκτήσει το εν λόγω tanker από την τουρκική Marinsa Shipping το 2018 έναντι 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Fos Hamilton είναι ένα δεξαμενόπλοιο χωρητικότητας 105.408 dwt , κατασκευής 2013 και το τίμημα εξαγοράς του από την Performance Shipping ανήλθε σε 43,75 εκατομμύρια δολάρια. Το tanker θα παραδοθεί στα μέσα Δεκεμβρίου και θα μετονομαστεί σε P. Long Beach .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ανδρέας Μιχαλόπουλος δήλωσε ότι η εξαγορά του δεύτερου δεξαμενόπλοιου LR2 aframax της εταιρείας, με οικολογικό ηλεκτρονικό κινητήρα και BWTS, σηματοδότησε ένα περαιτέρω βήμα προς τη δημιουργία μιας σταθερής θέσης στον τομέα των δεξαμενόπλοιων διυλισμένων πετρελαιοειδών, που έχει «ισχυρά, βιώσιμα θεμελιώδη στοιχεία και προοπτικές».

Η Performance Shipping διαθέτει πέντε πλοία με σταθερές τιμές που κυμαίνονται από 23.000 $ την ημέρα έως 45.000 $ την ημέρα, που αντιστοιχούν σε σταθερά έσοδα περίπου 85 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here