Μολονότι οι προσφορές για τη μίσθωση του εννιαόροφου κτιρίου επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω ήταν προγραμματισμένες να υποβληθούν έως τις 7 Νοεμβρίου, τελικά παρατείνεται έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Οι προσφορές θα είναι κλειστές. Ο χρόνος εκμίσθωσης του ακινήτου καθορίζεται σε 30 έτη, με δικαίωμα παράτασης για 10 ακόμα έτη με συμφωνία των δύο μερών.

Το ακίνητο προκηρύσσεται από τον ΕΦΚΑ με προδιαγραφές ξενοδοχείων διεθνούς αλυσίδας 5 αστέρων. Ο ανάδοχος που θα αναδειχθεί από το διαγωνισμό, όπως αναφερόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού, καλείται να προβεί σε εκτέλεση εργασιών επισκευής και εκσυγχρονισμού του ακινήτου, ελάχιστου ύψους 10,5 εκατ. ευρώ.

O διαγωνισμός θα είναι πλειοδοτικός και ανάδοχος θα αναδειχθεί το σχήμα που -εφόσον πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό -θα προσφέρει το υψηλότερο μηνιαίο μίσθωμα. Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα, το οποίο θα αποτελέσει βάση για τη διεξαγωγή της πλειοδοσίας του διαγωνισμού θα είναι 54,210 ευρώ, που περιλαμβάνει το σύνολο του ακινήτου και τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here