Στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το πρωί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο τηλεπαρουσιαστής, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για ανάρτηση βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του μια 28χρονη γυναίκα.

Ο Παναγιωτόπουλος είχε φύγει από το σπίτι του στις 14.30 για να παραδοθεί στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της αστυνομίας αναμένεται να μεταβούν άμεσα στο σπίτι του Παναγιωτόπουλου ώστε να ερευνήσουν τους υπολογιστές του και όποιο άλλο αρχείο, σχετικό με την υπόθεση, μπορεί να έχει στη διάθεση του.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος της 28χρονης γυναίκας η οποία κατέθεσε μήνυση χθες Τρίτη κατά του Παναγιωτόπουλου, Απόστολος Λύτρας, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως εντοπίστηκαν εννέα βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο που βρίσκονται τώρα αναρτημένα στο Διαδίκτυο. Ο εντοπισμός τους έγινε δυνατός με την αρωγή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κ. Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εντοπιστούν ποσά τα οποία απεκόμισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την ανάρτηση βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Εάν τα ποσά αυτά υπερβαίνουν τα 120.000 ευρώ, τότε η ενέργεια αυτή είναι κακούργημα, το δε αδίκημα είναι διαρκές.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία αφορά αδικήματα πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here