Αντιμέτωπη με πλήθος προκλήσεων βρίσκεται η Ηγεσία της εκάστοτε επιχείρησης σήμερα,  ζήτημα που αναδείχθηκε σε πάνελ του Delphi Economic Forum με θέμα “Επαναπροσδιορισμός της Ηγεσίας στην Ελλάδα”.

Στο πάνελ συμμετείχαν σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ άλλων, από την Coca Cola 3E οι κ.κ. Γιάννης Παπαχρήστου, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου και Λίλιαν Νεκταρίου Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Hellas για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ο κ. Παπαχρήστου, εκτίμησε ότι η μεγάλη πρόκληση στις εταιρείες σήμερα είναι να μπορεί η Ηγεσία να υπάρχει με τέσσερις γενιές που συνυπάρχουν και πρόσθεσε ότι “οι νέοι έχουν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξουν”. Όπως χαρακτηριστικά είπε, “οι νέοι θέλουν να τους ακούμε, να τους δίνουμε ευθύνες, να τους αφήνουμε να παίρνουν ρίσκα, να τους αναγνωρίζουμε επιτεύγματα, ενώ φαίνεται ότι έχουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και δουλειάς”.

Η Γενική κα. Νεκταρίου, τόνισε εξάλλου ότι “οι νέοι δεν αρκούνται να κάνουν μία δουλειά διαδικαστική, θέλουν όραμα. Κάτι που να προσφέρει στην κοινωνία, στο περιβάλλον”. Επίσης, χαρακτήρισε σημαντικό παράγοντα τη συνδημιουργία, ενώ τόνισε ότι “η αυθεντία της γνώσης έχει καταρρεύσει, δεν υπάρχει κανείς που να διαθέτει την απόλυτη γνώση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ