Πέντε χρόνιας λειτουργίας συμπληρώνει το δίκτυο καταστημάτων Play του OΠΑΠ, με τα πρώτα καταστήματα να ανοίγουν τον Ιανουάριο του 2017. Σήμερα, λειτουργούν συνολικά 360 καταστήματα Play σε όλη τη χώρα, ενώ ειδικοί χώροι με παιγνιομηχανήματα (VLTs) λειτουργούν, επίσης, σε περισσότερα από 2.200 καταστήματα OΠΑΠ ανά την Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα καταστήματα Play αποτελούν μια σταθερά αναπτυσσόμενη επιχειρηματική πρόταση, καθώς και μία σημαντική πηγή εσόδων για το Ελληνικό Δημόσιο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα καταστήματα Play απασχολούνται περισσότεροι από 1.600 εργαζόμενοι.

Τα καταστήματα του δικτύου Play αποτελούν έναν σύγχρονο προορισμό διασκέδασης για το κοινό, προσφέροντας παιχνίδια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Μάλιστα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα λειτουργούν 5 Mega Play καταστήματα, τα οποία διαθέτουν χώρους μεγαλύτερους των 200 τ.μ., ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους, ενώ προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες (π.χ. bar για την καλύτερη διασκέδαση τους).

Από το 2017 μέχρι σήμερα, τα κέρδη που έχουν μοιράσει τα παιχνίδια Play στους παίκτες αγγίζουν τα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ ο αριθμός των εγγεγραμμένων πελατών ανέρχεται στους 621.000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here