Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε επισήμως πως το περασμένο Σάββατο υπογράφηκε η συμφωνία για την παραχώρηση του 50% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει στην κατοχή του ο κ. Γιάννης Αλαφούζος στον Ταϊλανδό επιχειρηματία  Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου έχει ως εξής:

“Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϊλανδού  επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here