Η Systainable Solutions Ltd (www.systainable.eu) παρέχει εδώ και 10 χρόνια λύσεις υψηλής τεχνολογίας, πληροφορικής και αυτοματισμού σε μερικές από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παγκοσμίως. Από το 2019 η Systainable Solutions δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα υλοποιώντας έργα τεχνολογίας σε εταιρίες τροφίμων, χημικών, και συσκευασίας. 

Η ελληνικών συμφερόντων εταιρία με έδρα το Λονδίνο αναπτύσσει καινοτόμα πληροφοριακά συστήματα παραγωγής (μεταξύ των οποίων ένα μοναδικά εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για τον προγραμματισμό παραγωγής, υλικών και ανθρώπινου δυναμικού), και αυτοματισμούς. 

Τα οφέλη από τις λύσεις, που προσφέρει η εταιρία αποτυπώνονται σε σημαντικά βελτιωμένους δείκτες  απόδοσης, χαμηλότερο κόστος παραγωγής, και μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Πρόσφατη έρευνα καταγράφει σωρευτικό όφελος για τους πελάτες της ύψους 200 εκ. € (καθώς και εξοικονόμιση 50 εκ. κ.μ. νερού, 350 εκατ. kWh ηλ. ενέργειας και μείωση εκπομπών CO2 κατά 13 εκ. τόνους).

Πελάτες της Systainable Solutions είναι market-leaders και εισηγμένες εταιρίες από 25 χώρες όπως οι Arvind (NSE: Arvind), Ruyi (002193:SZ), Houyuan (603889:SHH), Shenzhou (2313.HK), Maral (NSE: MARALOVEREQ), Alok (NSE: ALOKINDS), Tesco (LON:TSCO), YKK κ.α. Οι μεγαλύτερες παγκοσμίως κλωστοϋφαντουργίες χρησιμοποιούν συστήματα της Systainable Solutions, όπως επίσης και εταιρίες χημικών, τροφίμων, συσκευασίας, μεταλλικών κατασκευών, οικοδομικές εταιρίες, γαλακτοβιομηχανίες κ.α. Επιπλέον η εταιρία διατηρεί στρατηγικές συνεργασίες με retail brands (H&M, M&S) και παγκόσμιους οργανισμούς (World Bank, GOTS κ.α.)

Η εταιρία διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Μόναχο, Βομβάη, Ντάκα και Σαγκάη και συνεργάτες σε 16 ακόμη χώρες (Περού, Αργεντινή, Αγ. Δομίνικος, Μεξικό, Σαλβαδόρ, Καναδάς, Πορτογαλία, Ισπανία, Ολλάνδια, Αίγυπτος, Τουρκία, Πακιστάν, Ταιβάν, Βιετνάμ, Σρι Λάνκα) και σύντομα και σε Ουζμπεκιστάν, Μαρόκο, Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Κολομβία. 

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Systainable Solutions προβλέπει δυναμική επέκταση στην Ελλάδα/ Ν. Ευρώπη (δημιουργία γραφείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και στην Ασία (έμφαση σε βιομηχανίες τροφίμων και χημικών). Για την γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης η εταιρία βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες σε συζητήσεις με Ευρωπαϊκά και Ασιατικά private equity funds.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.systainable.eu .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here