Καταλαβαίνω ότι πολλοί από τους αναγνώστες του “Β” έχουν κάψει τη γούνα τους στο Χρηματιστήριο γι’ αυτό είναι -λογικά και φυσικολογικά- επιφυλακτικοί στις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις της στήλης.

Όταν όμως το χρηματιστηριακό ταμπλό επιβεβαιώνει τα κείμενα που γράφονται σ’ αυτή την ιδιαίτερη στήλη, καλό είναι όλοι να αναλογιστούμε αν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα σιγά-σιγά περνάει στη νέα εποχή, ειδικά μετά την 8η Ιουλίου…

Για το ποιες μετοχές θα ακολουθήσουν την…πτήση Κυριακούλη σας προιδέαζα με ξεχωριστή αναφορά στο τέλος του κειμένου αναφέροντας ονομαστικά τις ΑΝΕΚ, ΑΕΓΕΚ και Lavipharm.
Έγραφα ρητά και ξάστερα πως “...για να μην έχετε παράπονα, πως έχω περιορίσει τα…χαρτάκια στα οποία αναφέρομαι, σας έχω…φρέσκα; ΑΝΕΚ, ΑΕΓΕΚ και Lavipharm για το κίτρινο αυτοκόλλητο σας στην πόρτα του ψυγείου…”
Για να δούμε τι έγραψε το ταμπλό; ΑΕΓΕΚ με 10,91% στα 0,061 με τζίρο 7.706 ευρώ, ΑΝΕΚ με 10,45% στα 0,074 με τζίρο 25.343 ευρώ.
Και με την Lavipharm με 5,36% στα 0,236 με τζίρο 4.260 ευρώ.
Χαμηλό το κόστος μόχλευσης, αποτιμήσεις επίσης χαμηλές που δεν ξεπερνούν τα 12 εκατ. (στα μόλις 2.03 εκατ. της ΑΕΓΕΚ) ελεγχόμενο free float και με πρόδηλη την πρόθεση των εμπλεκόμενων να διαμορφωθούν κατά τι βαρύτερες αποτιμήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και οι 3 εταιρίες χρεοκοπημένες. Και ως από θαύμα ταβάνιασαν μετά το χθεσινό άρθρο το πρωί. Βοήθεια να βγουν οι φίλιες εγκλωβισμένες δυνάμεις απο τα σαπάκια. Και στο τέλος ο ανυποψίαστος μριδαίος θα μείνει με τον μουτζούρη στο χέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here