Με κεντρικό θέμα τις καλές εταιρείες που μας δείχνει το ταμπλό και τους βασικούς μετόχους και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για τον επενδυτή, κυκλοφορεί το Τεύχος 780 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές μας θα διαβάσουν για το «κοινό μυστικό στην πόλη», που θέλει δύο πόλους να εκφράζουν ισάριθμες σχολές/πρακτικές για τη δραστική διαχείριση των NPLs/NPEs, για την ευκαιρία τοποθέτησης στην αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, για μεριδιούχους που βλέπουν σε βάθος χρόνου, άνω της τριετίας και θα ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 780 ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ WEEK

 

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here