Το Orange Grove Patras, η θερμοκοιτίδα νέας επιχειρηματικότητας της Πάτρας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη δημοφιλή διοργάνωση-θεσμός του Patras IQ, με στόχο την ανάδειξη της δημιουργίας και των καινοτόμων ιδεών, που πραγματοποιήθηκε 12-14 Απριλίου στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το Orange Grove Patras συμμετείχε με σταντ που φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 32 του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, το οποίο υποστηρίζει ενεργά τον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν πολλές B2B συναντήσεις ενώ προσφέρθηκαν και δυνατότητες δικτύωσης με το κοινό.

Επιπλέον, ο συν-ιδρυτής του Orange Grove Patras, Γιάννης Κανελλόπουλος, ήταν καλεσμένος ως ομιλητής στο πάνελ «Βιομηχανική Επανάσταση μέσω της Πληροφορικής» την Κυριακή 14 Απρίλιου, υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών, με θέμα «The elements of a Revolution: Talent, Investments, Infrastructure».

Παράλληλα, τη δυναμική παρουσία του Orange Grove Patras στην έκθεση Patras IQ ενίσχυσε και η συν-ιδρύτρια του οργανισμού, Αλεξάνδρα Σαρμά, η οποία συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού Καινοτομίας του προγράμματος «Re-Startup Patras 2k19», που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το POS4work σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrovepatras.biz, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here