Μπορεί οι συστημικές να παρουσιάζονταν στο Λονδίνο, όμως στην Αθήνα ήταν η Optima Bank που “έκλεβε” την παράσταση.

  • Το θεαματικό +6,65% στα 7,86 ευρώ με αυξημένες μάλιστα συναλλαγές (με 264.000 τμχ) δεν έδειξε να ξαφνιάζει όσους αναλυτές θεωρούσαν ως fair value την εισαγωγή της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.


Λίγο ως πολύ γνωστή η εικοτολογία που είχε αναπτυχθεί την περίοδο των εγγραφών για την αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για το αν είναι ακριβή, υπερτιμημένη κ.λ.π

Στις 4 Οκτωβρίου, η “πρώτη” στο ΧΑ, με τιμή εισαγωγής τα 7,2 ευρώ.

Για μία και μόνη συνεδρίαση, την συγκεκριμένη, έγιναν συναλλαγές χαμηλότερα των 7 ευρώ (έως τα 6,88 ευρώ) περιοχή όπου απλώθηκε ένα “δίχτυ” απορρόφησης της προσφοράς που έβγαινε στη συνέχεια- πιθανότατα από μετόχους επενδεδυμένους χαμηλότερα λ.χ. μέσω του ομολογιακού- έως τα 7,15 ευρώ.

Για να ακολουθήσει ένα τριήμερο ισχυρής ανοδικής αντίδρασης- από τα 7,15€ της Πέμπτης (23/11), στα 7,37€ την Παρασκευή (24/11) και χθες έως τα 7,88 ευρώ.

Αλμα καθαρών κερδών +175% στο 9μηνο (στα 73,6 εκατ.€), αύξηση δανείων στα 2,2 δισ.€ και τιμή-στόχος στα 9,1 ευρώ από την Alpha Finance (24/11)
και εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Πάτρα (συνολικά 28 σε όλη την Ελλάδα) την προηγούμενη Πέμπτη.

  •  «Οσο και αν μεγαλώνουμε, είμαστε και θα παραμείνουμε μία διαφορετική τράπεζα, όπου ό,τι σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, έχει ως τελικό στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία για κάθε πελάτη μας», είχε δηλώσει ο CEO της τράπεζας, χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ