Η σημερινή και 5 ημέρες έμειναν μέχρι την έναρξη του Mundial 2022.
Σέντρα την Κυριακή με τον αγώνα του Κατάρ -διοργανώτριας χώρας- με τον Ισημερινό, την Αγγλία να παίζει Δευτέρα (21/11) με το Ιράν και το θερμόμετρο να ανεβαίνει σταδιακά με τα παιχνίδια Σενεγάλης-Ολλανδίας (επίσης 21/11), Αργεντινής-Σαουδικής Αραβίας και Δανίας-Τυνησίας την Τρίτη (22/11) κ.ο.κ με τον τελικό να διεξάγεται 18 Δεκεμβρίου.
  • Εύλογος ο “πυρετός“, που επικρατεί κυρίως στα κεντρικά του ΟΠΑΠ (στην Λεωφόρο Αθηνών) αλλά και των στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται (είτε από την ελληνική είτε από τρίτες χώρες) με την διοίκηση του Οργανισμού να έχει σχεδιάσει “πακέτα εκπλήξεων” για τους φανατικούς.

Διαθέτοντας το ευρύτερο on-line σύστημα αλλά και με φυσική παρουσία (καταστήματα Play e.t.c) δίκτυο η μετοχή του ΟΠΑΠ αναμένεται να είναι από τις επενδυτικές επιλογές αιχμής για τις επόμενες εβδομάδες.
  • Μετοχή, που διαγραμματικά και μόνο “δείχνει” ξεκάθαρα, πως “μαζεύεται” μεθοδικά από τα μέσα Οκτωβρίου, αρχικά από τα 12,05 και στη συνέχεια από τα 12,40 € για να φτάσει την Παρασκευή στα 12,80 ευρώ.
Με θετική απόδοση +2,98% σε διάστημα ενός μήνα η μετοχή “βλέπει” τεχνικά προς τα 13,40€ και-υπό προϋποθέσεις- ακόμη και τα 13,80 ευρώ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here