Η Three Cents (ροφήματα κατασκευασμένα χωρίς συντηρητικά ή τεχνητές χρωστικές) πέρασε στην ιδιοκτησία της Coca-Cola HBC έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Η Three Cents ιδρύθηκε το 2014 από τους Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή, μια ομάδα bar tenders και επαγγελματιών F&B.

Η ιδρυτική της ομάδα θα παραμείνει στην εταιρεία και θα συνεχίσει να προωθεί τη μάρκα, παρέχοντας την ηγεσία και το όραμά της.

Η ανακοίνωση της Ideal

Η εταιρεία IDEAL Holdings Α.Ε. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση της κατά 100% Κυπριακής θυγατρικής της, S.I.C.C. Holding Limited (η «SICC»), ότι υπεγράφη δεσμευτική συμφωνία της τελευταίας, με την CC Beverages Holdings II B.V. (η «CCBHC»), εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC AG, για την πώληση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ESM Effervescent Sodas Management Limited («Three Cents»).

Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ και υπόκειται σε προσαρμογές, κατά την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συνήθεις όρους και κανονιστικές εγκρίσεις, οι οποίες αναμένεται να ληφθούν κατά την διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του έτους. Η Εταιρεία θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here