Ένα νέο 4ετές επενδυτικό σχέδιο προϋπολογισμού 2 δισ. ευρώ παρουσίασε για την Ελλάδα, ο Όμιλος ΟΤΕ. Στόχος είναι να δημιουργηθεί και στη χώρα μας η νέα ψηφιακή κοινωνία που στηρίζεται σε δίκτυα και υπηρεσίες επόμενης γενιάς.

Ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ, αποτυπώνει- για πρώτη φορά- τη συνολική αξία που παράγει ο Όμιλος για τη χώρα και τους πολίτες, παρουσιάζοντας σημαντικά χρηματοοικονομικά αλλά και μη χρηματοοικονομικά στοιχεία από τις δραστηριότητες του.

Το 2019 η κοινωνική συνεισφορά του Ομίλου, αξίας 3,6 εκατ. ευρώ είχε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ωφελούμενους.

Κατά την πρόσφατη πανδημική κρίση, η συνολική συνεισφορά του- για τη διευκόλυνση των συνδρομητών του, την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας και τη στήριξη του έργου της Πολιτείας- ξεπέρασε τα 12 εκατ. ευρώ

  • «Για τον Όμιλο ΟΤΕ, η βιώσιμη ανάπτυξη δεν είναι κάτι καινούριο. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού και της λειτουργίας μας, εδώ και πολλά χρόνια. Η προστασία της ανθρώπινης υγείας και του φυσικού περιβάλλοντος, η στροφή σε ψηφιακές λύσεις όπως η τηλεργασία, η διεθνής αλληλεγγύη, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο», επεσήμανε στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.
  • «Είναι βέβαιο ότι η βιώσιμη ανάπτυξη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην μετά-covid εποχή. Κοιτώντας μπροστά, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι τηλεπικοινωνίες και η τεχνολογία θα παραμείνουν ο μεγάλος σύμμαχος της κοινωνίας, των πολιτών και του περιβάλλοντος».

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει στα δίκτυα και τις υπηρεσίες του μέλλοντος και αναπτύσσει προηγμένα ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και το κράτος να αναπτυχθούν. Παράλληλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη στήριξη της κοινωνίας και των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, καθώς και για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, όπως και των ανθρώπων του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here