Τον Όμιλο εταιριών Κατράδης υποδέχθηκε ως νέο Μέλος η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω, με μία ακόμη σημαντική αμιγώς ελληνική επιχείρηση, τη δυναμική της προσπάθεια για στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ανάταση της εγχώριας οικονομίας.

Ειδικότερα, ο Όμιλος εταιριών Κατράδης που συμπράττει με την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχει μακρά και διακεκριμένη ιστορία που χρονολογείται από το 1936, όταν ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Κατράδη, που τότε λειτουργούσε ως προμηθευτής πλοίων με ειδίκευση σε σχοινιά πρόσδεσης υψηλής ποιότητας. Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία ανέπτυξε εκτεταμένη τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συνθετικών σχοινιών πρόσδεσης και θυσιαζόντων ανοδίων για την απόλυτη προστασία από τη διάβρωση. Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα συρματόσχοινων από χάλυβα, ο Κατράδης εξυπηρετεί τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τους τομείς της υπεράκτιας αλιείας, της υδατοκαλλιέργειας, της αλιείας και της ναυτιλίας.

Το εργοστάσιό της εταιρίας είναι ένα από τα πλέον προηγμένα τεχνολογικά εργοστάσια στην Ευρώπη, κατασκευάζοντας Σχοινιά πρόσδεσης πλοίου υψηλής ποιότητας όπως διπλο-πλεγμένα, Siri UHMWPE (Πολυαιθυλένιο Υψηλού Μοριακού Βάρους), Aramid, LCP Crystal Polymer) και άλλα, που φέρουν πιστοποίηση του προτύπου ISO 9001 και εφαρμόζουν κανονισμούς OCIFM (MEG4). Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχει ταυτίσει το όνομά του με την ποιότητα και την υψηλή απόδοση όλων των σχοινιών που παράγει δραστηριοποιούμενο με σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here