Λύθηκε το μυστήριο της πρόσφατης ισχυρής ανοδικής διόρθωσης για τη μετοχή της Frigo.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης το fund Avenue Capital, του Marc Lasry μείωσε τη μετοχική θέση που έχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Frigo με προοπτική να τη μηδενίσει μέσα στην διετία.

Ποιος είναι ο Marc Lasry; 

     To καλοκαίρι του 2018, όταν είχε εμφανιστεί ως αγοραστής μειοψηφικού ποσοστού δήλωνε fan του Γιάννη Aντετοκούμπο γιατί του αρέσει η θέση του power forward.

Tην ίδια τακτική ακολουθεί άλλωστε και ο ίδιος στον επενδυτικό στίβο όπου παίζει δυνατά από το 1989 και από το 1995 με το δικό του fund.   O λόγος για τον ιδιοκτήτη του Avenue Capital Management, του 14ου μεγαλύτερου hedge fund με υπό διαχείριση διαθέσιμα ύψους 14,1 δισ. $.

Συνιδιοκτήτης των Milwaukee Bucks και ένθερμος υποστηρικτής του πρώτου All Star παίκτη της ομάδας του Mιλγουόκι στον οποίο ποστάρει μηνύματα μετά από κάθε παιχνίδι. To AVG εδρεύει στη Nέα Yόρκη, έχει γραφεία σε Λονδίνο, Mόναχο, Λουξεμβούργο, Πεκίνο, Xονγκ Kονγκ, Δελχί, Σιγκαπούρη δραστηριοποιείται σε HΠA, Aσία, Eυρώπη ενώ στην ελληνική αγορά η παρουσία του έγινε περίπου από… σπόντα.

  • Έχοντας συνεργαστεί με τον όμιλο The Coca Cola Company και γνωρίζοντας τους μετόχους της Truad Verwaltungs συμμετείχε το 2017 στην διαδικασία αναδιάρθρωσης της Frigoglass αποκτώντας το 11,683% του μετοχικού κεφαλαίου της πολύπαθης εταιρίας στο οποίο πλειοψηφικό ποσοστό η Truad έχει το 48,55% και ένα 5,95% η Alpha Bank.
    Για να μην κρύβονται ορισμένοι πίσω από το δάκτυλο τους, νομίζοντας πως …δεν τους βλέπουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here