Εξελίξεις αναμένονται με το νεο έτος, καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της επιστροφής του “Μεγάλου Καναλιού”.
Τελευταία εξέλιξη είναι η έκδοση της δικαστικής απόφασης για την ταινιοθήκη του Mega, η οποία παραδίδεται στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαχειριστική διαδικασία μεταφοράς περιουσιακών στοιχείων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ενώ απομένει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη μεγάλη επιστροφή.
Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει για τουλάχιστον έναν μήνα και από εκεί κι έπειτα η εκπομπή του νέου προγράμματος του Mega αποτελεί ζήτημα της διοίκησης.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας για την ολοκλήρωση των “γραφειοκρατικών” διαδικασιών.
Ο αρχικός στόχος (Πρωτοχρονιά του 2020) δεν επετεύχθη, ωστόσο άτομα που γνωρίζουν εκ των έσω την κατάσταση αναφέρουν πως έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό η υπόλοιπη οργάνωση του καναλιού.

H αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία το πρώτο διάστημα δεν θα υπάρξουν εντυπωσιακές κινήσεις στον ενημερωτικό τομέα, επιβεβαιώνεται. Τα πρόσωπα που έχουν προσληφθεί δεν είναι εκείνα που συνιστούν σημείο αναφοράς για την τηλεοπτική αγορά, αναφέρουν οι typologies.gr αλλά η λογική είναι η επένδυση να γίνει σε νέους ανθρώπους, παράλληλα με ορισμένους από τους παλιούς του Mega και του ΔΟΛ, που εργάζονται για την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here