Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας του καφέ και της καφεστίασης επέστρεψε ανανεωμένος για 5η συνεχή χρονιά!

Φέτος, τα Coffee Business Awards έριξαν τους προβολείς τους στην πρωταγωνίστρια του φετινού event, Κολομβία, ως την Τιμώμενη Χώρα των #coba23! Και, για πρώτη φορά, άνοιξαν την αυλαία για τον Τιμώμενο Καφέ της διοργάνωσης, που για το 2023 είναι… ο ελληνικός!

Ομιλία κατά τη διάρκεια των COBA23 παρέθεσε ο κ. Ιορδάνης Σαββίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, ΟLA Products.

“H OL-A PRODUCTS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα την Θεσσαλονίκη, η οποία δραστηριοποιείται από το 2016 στον χώρο της συσκευασίας και της τροφοδοσίας όλων των αναλώσιμων ειδών.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες και με αίσθημα ευθύνης προς το περιβάλλον, χρησιμοποιεί φιλικά προς αυτό προϊόντα, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Διαθέτοντας εξειδικευμένες μεθόδους αποθήκευσης (LOGISTICS) και δικό μας στόλο, προχωράμε στην άμεση αποστολή παραγγελιών σε πανελλαδικό επίπεδο και σε αυθημερόν παραδόσεις εντός του νομού Θεσσαλονίκης. Με συνέπεια και ευθύνη, υλοποιείται έγκαιρη και έγκυρη παραγωγική δυναμική.

Τα Coffee Business Awards (#coba23) διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr.

ΦΩΤΟ:

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

©Ελένη Παπαδάκη/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ