Τα νέα της προϊόντα για τους επόμενους 12 μήνες παρουσίασε η Apple.

Από 699- 999 δολάρια στις ΗΠΑ τα νέα iPhone 13 που παρουσίασε η Apple

Η νέα σειρά των iPad θα είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Α13 bionic για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας. Η καινούργια κάμερα 12ΜΡ εξασφαλίζει ακόμη καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες και στα βίντεο. Η νέα λειτουργία True Tone, κάνει το φόντο της φωτογραφίας να προσαρμόζεται στον φωτισμό του δωματίου. Επίσης θα έχει το καινούργιο λειτουργικό iOS 15 και ητιμή του έχει ορισθεί στα 299 δολάρια.

Όπως αναμενόταν η εταιρεία παρουσίασε τη νέα σειρά των Apple Watch Series 7. Με νέο λειτουργικό watchOS 8, μεγαλύτερη οθόνη, πιο ελαφρύ και λεπτότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του, η Apple υπόσχεται ακόμη πιο βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες των smartwatches της. Η εταιρεία το χαρακτήρισε ως το πιο ανθεκτικό ρολόι που έχει κατασκευάσει ποτέ. Φορτίζει 33% πιο γρήγορα σε σχέση με τη σειρά 6 μέσω θύρας USB C και θα μπορεί η μπαταρία από το 0% σε 45 λεπτά να έχει φορτίσει έως 90%. Η τιμή του θα αρχίζει από τα 399 δολάρια.

Ο Τιμ Κουκ κατά την παρουσίαση του νέου iPhone 13 έκανε λόγο για το καλύτερο τηλέφωνο που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία. Ο σχεδιασμός παραμένει στην ίδια λογική με το iPhone 12, ωστόσο αυτό που το διαφέρει από τα προηγούμενα smartphones είναι οι δύο κάμερες στην πίσω πλευρά της συσκευής που είναι τοποθετημένες διαγώνια. Η Apple κυκλοφορεί δύο μοντέλα το iPhone 13 και το iPhone 13 mini, τα οποία θα συνδέονται στα δίκτυα 5G. Το νέο iPhone 13 θα «φοράει» το νέο επεξεργαστή Α15 bionic, ο γρηγορότερος επεξεργαστής που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο.

Φυσικά θα υπάρχουν και οι ναυαρχίδες της νέας σειράς τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, ένα τηλέφωνο που η εταιρεία υποστηρίζει ότι μπορεί να καταγράψει βίντεο σαν μια επαγγελματική συσκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here