Η απήχηση για τα κρυπτονομίσματα, παρά τις διάφορες ενστάσεις, όλο και μεγαλώνει. Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις γνωστών γκουρού των χρηματαγορών, τις επενδύσεις μεγιστάνων κ.α, τώρα για πρώτη φορά ο διάσημος οίκος δημοπρασιών Sotheby‘s ανακοίνωσε πως θα κάνει δεκτές τις προσφορές σε κρυπτονομίσματα, για ένα έργο του Bansky με τίτλο «Love is in the Air».

Συγκεκριμένα, θα δεχτεί bitcoin και ether μέσω του ανταλλακτηρίου Coinbase σε επικείμενη δημοπρασία του έργου, όπως μεταδίδει το Business Insider.

«Με την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή της ψηφιακής τέχνης και των NFT, μαζί με την αυξημένη προσοχή που δίνουμε στην ψηφιακή καινοτομία, έχουμε δει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον στους συλλέκτες μας για πιο απρόσκοπτες μεθόδους πληρωμής στις συναλλαγές με τη Sotheby’s» τόνισε σε ανακοίνωση της η εταιρεία δημοπρασιών, αναφερόμενη στη συνεργασία της με το ανταλλακτήριο Coinbase.

Νέα εποχή για τον οίκο Sothebys επανασχεδιάζει τους μεγάλους εκθεσιακούς του χώρους

Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί

Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι οι άνθρωποι που επιθυμούν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα θα πρέπει να διαθέτουν ένα μικρό ποσό του χαρτοφυλακίου τους, ενώ η Αρχή Οικονομικής Συμπεριφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου έχει εκδώσει παρόμοια προειδοποίηση.

«Ποτέ μην επενδύετε τίποτα που δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε», δήλωσε ο Ben Weiss, CEO και συνιδρυτής της CoinFlip, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ATM bitcoin στις ΗΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here