Αγαπημένος επενδυτικός (αλλά όχι μόνο) προορισμός της οικογένειας Holterman η Ελλάδα. 
Η απόκτηση του 75% του εμβληματικού Corfu Palace (το υπόλοιπο 25% παραμένει στον 83χρονο ξενοδόχο-επιχειρηματία Χρήστο Φωκά) έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό, που εδώ και μήνες είναι talk of the town στην πρωτεύουσα των Φαιάκων.
  • Επιλογή, όπως λέγεται του υιού Holterman, ο οποίος ασχολείται όλο και ενεργότερα με τις ξενοδοχειακές business της οικογένειας και γενικότερα με το real estate.
Μάλιστα το σχετικό portfolio, φέρεται να περιλαμβάνει-ήδη- αρκετά ακίνητα και στην Αθήνα με στόχο την εμπορική χρήση τους.
  • Παράλληλα με τον υιό η οικογένεια “ρίχνει δίκτυα” και στο εγχώριο banking– κλάδο, που έχει αναλάβει το team του πατέρα– με έγκυρες πηγές να υποστηρίζουν ότι στόχος είναι η απόκτηση θέσης ανάλογης του Prem Watsa στο μετοχικό κεφάλαιο  της Eurobank.
Οι ίδιες πηγές σχετίζουν τις τραπεζικές business της οικογένειας με την έκβαση του διαγωνισμού για την παραχώρηση της “Αττικής Οδού” αλλά και τα ενεργειακά deals που θα υλοποιηθούν από κοινού με την πλευρά Βαρδινογιάννη.
Στο σκηνικό αυτό αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στο Χρηματιστήριο, η μετοχή Ελλάκτωρ ενισχύεται κατά περισσότερο από +22%, από την αρχή του έτους.
Η λύση στο ιδιοκτησιακό, η δημόσια πρόταση της Reggeborgh, αλλά και η χαμηλή βάση εκκίνησης της μετοχής, έχουν δημιουργήσει μία καλή συνολικά εικόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here