Οδηγός ασθενοφόρου είναι η ειδικότητα του νέου προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αίγινας, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφενός υπήρχαν αιτήσεις με περισσότερα τυπικά προσόντα, αφετέρου, η αίτηση του νέου προέδρου φέρεται να κατατέθηκε και εκπρόθεσμα.

Σύμφωνα με το aiginanews.gr, o νέος πρόεδρος είναι οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Η υπαλληλική του σχέση είναι με σύμβαση τα τελευταία χρόνια. Τα προσόντα του είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου και έχει τελειώσει το ΙΕΚ ΕΚΑΒ (διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου), ενώ είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας.

Για την ίδια θέση φέρεται να ενδιαφέρονταν οι εξής:

  • ΔΣ, ιδιώτης γιατρός-ειδικότητα χειρούργος, δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ.
  • ΚΠ, απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου, πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αίγινας και γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.
  • ΜΧ, ιδιώτης γιατρός- ειδικότητα καρδιολόγος, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αίγινας. Κατά το παρελθόν είχε διατελέσει γιατρός του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
  • ΟΝ, καθηγητής Πληροφορικής-Γυμνασιάρχης-κάτοχος μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης-πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας, πρώην γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.
  • ΤΦ, απόφοιτος Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών- υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής, αποσπασμένος στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, δημοτικός σύμβουλος (αρχηγός δημοτικής παράταξης) στο δήμο Αίγινας, πρώην πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού στον δήμο Αίγινας.

Οι άνω υποψήφιοι σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν καταθέσει εμπρόθεσμα την αίτηση για την θέση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Κ.Υ. Αίγινας.

Ο τοποθετημένος στη θέση του προέδρου με την απόφαση που υπογράφει ο διοικητής της 2Ης ΔΥΠΕ κ.Χρήστος Ροϊλός κατέθεσε εκπρόθεσμμη αίτηση.

Πηγή: virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here