Το μεγαλείο της δημιουργίας και της δημιουργικότητας.

  • Η MullenLowe συνδέει σημαντικές στιγμές της ιστορίας της τέχνης με τη σύγχρονη δική της φιλοσοφία και μας προσκαλεί να απολαύσουμε την πρωτοβουλία αυτή γεμάτη έμπνευση και ταλέντο.

Τα νέα γραφεία της MullenLowe μετατράπηκαν σε μία διαδραστική γκαλερί. Μία «ωδή» στη σύγχρονη και διαχρονική δημιουργικότητα.

  • 23 εμβληματικοί πίνακες «ζωντανεύουν», αναδημιουργούνται και διηγούνται τις ιστορίες των αυθεντικών και νέων έργων, μέσα από 23 QR codes.

Στους διαδρόμους και τα γραφεία της εταιρείας μπορεί κάθε επισκέπτης να απολαύσει ένα αφιέρωμα στη δημιουργική διαδικασία που γεμίζει την καθημερινότητά των ανθρώπων της MullenLowe με διάθεση για δημιουργία και νέες ιδέες.

Όλοι μπορούν να επισκεφθούν virtually την «γκαλερί» της εταιρείας, η οποία συνδέει με σεβασμό τα σύγχρονα εργαλεία δημιουργικής επικοινωνίας, με την ανεκτίμητη αξία μοναδικών δημιουργιών που ανέδειξαν την τέχνη μέσα στους αιώνες.

Στο anodetocreativity.gr κάθε σύγχρονη επιχείρηση – αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος – μπορεί να συμμετέχει σε μία μοναδική περιήγηση γεμάτη δημιουργικότητα, πρωτοπορία, τέχνη, design & storytelling.

Η «γκαλερί» της MullenLowe βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Αμαλιάδος 4 στην Κηφισιά.

H MullenLowe Athens

Η MullenLowe Athens, μέλος του δικτύου MullenLowe Group, είναι ένα ολοκληρωμένο δίκτυο marketing communications, το οποίο βασίζεται στη δημιουργικότητα, φέρει έντονη επιχειρηματική κληρονομιά και είναι στη νοοτροπία του να προκαλεί.

Είναι παγκοσμίως μία δημιουργική boutique, με παρουσία σε περισσότερες από 65 αγορές, με πάνω από 90 agencies, που  διαθέτουν έντονα τα στοιχεία της τοπικής τους κουλτούρας. Με ένα πολυεπίπεδο λειτουργικό μοντέλο και διεθνείς ειδικεύσεις, διαθέτοντας τεχνογνωσία στη στρατηγική των brands, στη MullenLowe εστιάζουμε στο να πετυχαίνουμε αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Κατατασσόμαστε διαρκώς ανάμεσα στα πιο βραβευμένα δημιουργικά και αποτελεσματικά διαφημιστικά γραφεία στον κόσμο.

Για εννέα χρόνια, ο όμιλος MullenLowe Group είναι στην κορυφή της λίστας Effie, ως το πιο αποτελεσματικό διεθνές δίκτυο. Το 2018 η MullenLowe  συμπεριλήφθηκε στην Agency A-List του Ad Age και το 2019 ήταν ανάμεσα στους 10 ομίλους διαφημιστικών εταιριών, που διακρίθηκαν ως «Top Agency Networks for Creativity» στο πλαίσιο του WARC Creative 100

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here