Βράβευση για τα Occhio Papavassiliou από ανεξάρτητη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το καλύτερο customer experience.

Η Ιδιοκτήτρια του οπτικού Οίκου Occhio Παπαβασιλείου κα Ελίζα Παπαβασιλείου, παρέλαβε σε ειδική τελετή βράβευσης του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στη βάση ανεξάρτητης έρευνας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το βραβείο του best customer experience για το κατάστημα της αλυσίδας της οδού Ερμού 36.

  • «Το να χτίζει κανείς μέρα με την μέρα την εμπειρία φυσικής πώλησης στα Occhio, είναι για εμάς μία πρόκληση από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μαςΜικρά παιδιά μέσα σε καταστήματα, όπως σήμερα τα μικρά παιδιά μας πέρασαν την ημέρα στις δουλειές των εργαζομένων γονιών τους λόγω καύσωνα και αργίας στα σχολεία της Αττικής.
  • Έπειτα νέοι έφηβοι εργαζόμενοι στις διακοπές και τα Σαββατοκύριακα.
  • Έπειτα νέοι φοιτητές, βγάζοντας βάρδιες και διακοπές στην δουλειά ενόσω σπουδάζαμε.
  • Έπειτα νέοι επαγγελματίες χτίζοντας μέσα από την παράδοση την εμπειρία της επόμενης ημέρας για την αλυσίδα πλέον οπτικών Occhio, την ηγέτιδα της επόμενης ημέρας στο luxury optical business.

  • Όλα, μα όλα, τα οφείλουμε στον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθειά μας, και, πριν από όλα, στην ομάδα μας. Στους συνεργάτες και συνοδοιπόρους που στάθηκαν κοντά μας, πίστεψαν στο όραμά μας, μεγάλωσαν και καλλιέργησαν τους εαυτούς και την δουλειά μας σε πλήρη συνέργεια και σύμπνοια με την υπόλοιπη ομάδα.
  • Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα, η οικογένεια των Occhio, σας χρωστάει αυτήν την πρωτιά και σας υπόσχεται πως τα καλύτερα έρχονται».

vid by markostv