Το 2nd Greek Corporate Governance Summit ανέδειξε για μια ακόμη χρονιά την αξία της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Δείτε: Η αξία της Εταιρικής Διακυβέρνησης στο 2nd Greek Corporate Governance Summit

Πλούσια θεματολογία, κορυφαίοι θεσμικοί ομιλητές καθώς και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέδειξαν την αξία της Εταιρικής Διακυβέρνησης αναμένονται στο 2nd Corporate Governance Summit.

Το 2nd Corporate Governance Summit διοργανώθηκε από την ethosEVENTS και την Georgeson, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 

Oμιλητής ήταν και ο Stefano Marini, CEO of Latin America and Emerging Markets and Senior Advisor for Southern Europe of Georgeson.

Δείτε: Στις 17 Σεπτεμβρίου το 2nd Greek Corporate Governance Summit

Γεννημένος στη Ρώμη, απέκτησε πτυχίο Πολιτικών Επιστημών (magna cum laude) και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του μέσω μεταπτυχιακών μαθημάτων στη Χρηματοοικονομική στο SDA Bocconi (Μιλάνο), στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση στο IFAF (Μιλάνο), στις Επενδυτικές Σχέσεις στο IRS (Λονδίνο), στο Communication Management στο NIRI (Νέα Υόρκη) και στο SDA Bocconi (Μιλάνο) και στο Marketing στο SDA Bocconi (Μιλάνο). 

Έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των Montedison, Ferruzzi Group, INA / Generali, UNIM και Pirelli Group.

Το 1996 ίδρυσε την Proxitalia, τον πρώτο Proxy Solicitor στην Ηπειρωτική Ευρώπη που έγινε μέλος της Georgeson το 1999. Το 2001 υποστήριξε την επέκταση της επιχείρησης Continental European από τη Georgeson στη Γαλλία, ακολουθούμενη από την Ισπανία και την Πορτογαλία το 2002 πριν εισέλθει στην αγορά στην Αργεντινή, τη Λατινική Αμερική το 2004.

Μέχρι τον Ιούνιο του 2019, ο Stefano κατείχε τη θέση του CEO Southern Europe στο Georgeson και τώρα είναι διευθύνων σύμβουλος της Λατινικής Αμερικής και των αναδυόμενων αγορών που εξακολουθεί να προσθέτει αξία στην ευρωπαϊκή επιχείρηση ως Ανώτερος Σύμβουλος για τη Νότια Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here