Η Retargeting.biz, συνεχίζοντας την ανάπτυξη της στην Ευρώπη, ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της στη χώρα μας εγκαινιάζοντας το τοπικό της γραφείο, ενώ παράλληλα, λανσάρισε και ένα νέο website το οποίο υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Μετά από έρευνες στις οποίες προχώρησε η ομάδα της Retargeting.biz, καθώς και την άμεση επαφή με την ελληνική αγορά, με την ευκαιρία τής συμμετοχής της στην έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο e-Commerce Expo 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο τον περασμένο Νοέμβριο, διαπίστωσε τη ζήτηση που

  • υπάρχει για προηγμένες και ταυτόχρονα προσιτές λύσεις digital marketing automation.

Η Retargeting.biz είναι μία ραγδαία εξελισσόμενη start-up από τη Ρουμανία και τα στελέχη της διέκριναν τις ομοιότητες στους ρυθμούς ανάπτυξης των δύο χωρών (Ρουμανίας και Ελλάδας), όσον αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος

Σύμφωνα με τον Rares Banescu, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας: “Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Αυτό που λείπει από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο, είναι τα έξυπνα εργαλεία που θα στηρίξουν περεταίρω την ανάπτυξη της αγοράς. Η επέκτασή μας σε μία αγορά με τόσο μεγάλες προοπτικές, από την οποία λείπουν λύσεις σαν αυτές που προσφέρει η Retargeting, ήταν για εμάς μία λογική κίνηση.

H Retargeting.biz απευθύνεται σε μικρομεσαίες αλλά και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν μία ευφυή λύση για να αυτοματοποιήσουν το online marketing, να μειώσουν τα σχετικά έξοδα και να δημιουργήσουν επιπλέον πωλήσεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Όσον αφορά στο νέο website της εταιρείας https://retargeting.biz/ που περιλαμβάνει και την ελληνική γλώσσα, υλοποιήθηκε ως SPA (Single-Page Application) για μέγιστη φιλικότητα προς τους χρήστες, ενώ έγινε χρήση τεχνολογίας Vue.js ώστε να φορτώνει κάθε σελίδα στιγμιαία, ανεξαρτήτως του όγκου περιεχομένου που έχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here