Γράφει η «ξενοδόχος»

Αυτό το Σαββατοκύριακο 16/7 -17/7 ανοίγει τελικά το νέο 5άστερο του ομίλου Ιωάννου στη Σαντορίνη, ένα project αξίας 50 εκατ. ευρώ.

Το Noūs Santorini σηματοδοτεί και το «άνοιγμα» του ομίλου των YES! Hotels ή αλλιώς Donkey Hotels στον τομέα των resorts σε ένα κορυφαίο προορισμό όπως είναι η Σαντορίνη.

Ο όμιλος γνωστός από τα 5άστερα της Αθήνας –Νew Hotel, Periscope, Semiramis με συμμετοχή και στο κορυφαίο AtheneaumIntercontinental στη Συγγρού επιχειρεί τώρα την επέκταση εκτός της πρωτεύουσας ενώ στα μελλοντικά πλάνα είναι και η επέκταση σε άλλους νησιωτικούς προορισμούς.

Το πλάνο για το Noūs Santorini είχε ξεκινήσει αλλιώς αφού για το εν λόγω resort είχε κλειστεί στα μέσα περίπου της προηγούμενης δεκαετίας συμφωνία για την πρώτη μονάδα με το brand Ιntercontinental στον κορυφαίο προορισμό των Κυκλάδων, ωστόσο στη συνέχεια το συγκεκριμένο σχέδιο εγκαταλείφθηκε.

  • «Όπως όλα τα ξενοδοχεία των YES! Hotels, έτσι και το NOŪS είναι μέλος των DESIGN HOTELS, καθώς άλλωστε αποτέλεσε τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο που σύστησε το brand DESIGN HOTELS στην ελληνική φιλοξενία»

Το ξενοδοχείο έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και αναπτύσσεται κλιμακωτά, ακριβώς όπως οι παραδοσιακοί οικισμοί του νησιού.

Το ξενοδοχείο έχει προσανατολισμό στην τέχνη και το σύγχρονο design:

  • «Αυθεντικότητα είναι η λέξη-κλειδί. Στους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια του NOŪS12 Έλληνες καλλιτέχνες δημιουργούν με έμπνευση την καταστροφική αλλά και αναγεννητική φύση των ηφαιστείων, με μία εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης, που συνδέει την ιστορία του ξεχωριστού αυτού τόπου με το NOŪS.
  • Παράλληλα, μια σειρά από σύγχρονα designicons με υπογραφές σχεδιαστών όπως οι Doshi & Levien, ο Konstantin Grcic, η Faye Toogood κ.α. βρίσκονται σε όλους τους χώρους.
  • Κοινό σημείο όλων η διαχρονικότητα του σχεδιασμού. Διαχρονικότητα που συναντά την χαρακτηριστική αφαίρεση της αιγαιοπελαγίτικης αισθητικής, δημιουργώντας ένα σύγχρονο σκηνικό ευζωίας».

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμη spa, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, sauna, χαμάμ, cold tank, γυμναστήριο και outdoor yoga area.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here